Tuntiopettaja, pintakäsittelyala - Kouvolan kaupunki

Tuntiopettaja, pintakäsittelyala - Kouvolan kaupunki

Kouvolan seudun ammattiopisto hakee rakentamisen ja teollisuuden tiimiinsä aktiivista, yhteistyökykyistä ja työstään innostunutta pintakäsittelyalan tuntiopettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen, alkaen sopimuksen mukaan, 31.12.2020 saakka.

Työtehtäviin kuuluu pääasiassa pintakäsittelyalan perustutkinnon (maalari) opetustyö, oppilaitoksen asiakastyökohteissa toimiminen, yhteistyö alan yrityskumppaneiden kanssa, työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaus ja oppisopimusopiskelijoiden ohjaaminen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää käytännön työkokemusta pintakäsittelyalalta sekä hyviä ohjaus- ja vuorovaikutustaitoja. Opetustehtävässä tarvitaan lisäksi myönteistä asennetta yhteistyöhön ja tiimityöskentelyyn. Arvostamme kokemusta vaativan erityisen tuen opiskelijoiden opetuksesta ja ohjauksesta sekä ammatillisen koulutusjärjestelmän tuntemista.

Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kk koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry, www.kouvola.fi, www.ksao.fi

tiimiesimies Jari Niinimäki 020 615 1254, jari.niinimaki(at)ksao.fi
koulutusalapäällikkö Tapani Ranta 020 615 8125, tapani.ranta(at)ksao.fi
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Kouvolan seudun ammattiopisto, rakentamisen ja teollisuuden tiimi
Osoite: Utinkatu 44-48, 45200 Kouvola

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 83 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!
Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan