Skip to main content
test
Tuntiopettaja (pt.), elintarvikeala, ruokatuotanto - Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

Haemme Ammattiopisto Gradian Priimus-kampukselle elintarvikealan päätoimista tuntiopettajaa 1.12.2023 alkaen toistaiseksi. Työtehtäviin kuuluvat ruokatuotannon opetus- ja ohjaustehtävät sekä niihin kuuluvat kehittämis- ja hallintotehtävät. Työhön sisältyy eri ikäisten opiskelijoiden työelämässä oppimisen sekä henkilökohtaisten osaamisen kehittämissuunnitelmien (HOKS) ohjaamista.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja opetushenkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaista opettajan kelpoisuutta. Tehtävään valittavalta edellytämme lisäksi hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, opetusteknologian ja verkkopedagogiikan osaamista ja valmiutta työn kehittämiseen. Eduksi katsomme kykyä ohjata eri ikäisiä ja eri elämäntilanteessa olevia opiskelijoita sekä kykyä toimia työelämälähtöisesti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla kuutta (6) kuukautta vanhempi. Valitun tulee toimittaa 30 päivän sisällä palvelussuhteen alkamisesta hyväksyttävä työterveyslääkärin todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

https://www.gradia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

koulutuspäällikkö Taina Roivainen
Tiedustelut maanantaina 18.9.2023 klo 9 - 12,
puhelin 040 341 6165.

Lisätietoja

Ammattiopisto Gradia

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia uudistaa oppimista ja työelämää. Luomme kaikenikäisille opiskelijoille ja yritysasiakkaille mahdollisuuksia osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Toimimme yhdeksällä kampuksella Jyväskylässä, Jämsässä ja Lievestuoreella. Opiskelijoita meillä on 22 000 ja henkilöstöä 1000.

Gradiaan kuuluvat Ammattiopisto Gradia sekä Gradia-lukiot: Jyväskylän Lyseon lukio, Schildtin lukio ja Jyväskylän aikuislukio.


Osoite: Taulumäentie 45, 40200 Jyväskylä

Sinulle suositellut työpaikat