Tuntiopettaja (pt), ravintola- ja catering-ala - Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

Haemme Gradia Jyväskylään ravintola- ja catering-alan päätoimista tuntiopettajaa määräaikaiseen palvelussuhteeseen ajalle 1.8.2021 - 31.7.2022. Työtehtäviin kuuluvat erityisesti asiakaspalvelun osaamisalan ja tarjoilun monipuoliset opetus- ja ohjaustehtävät sekä niihin liittyvät kehittämis- ja hallintotehtävät. Työhön sisältyy työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaamista sekä opiskelijoiden henkilökohtaisten osaamisen kehittämissuunnitelmien (hoks) ohjaamista.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa (restonomi), monipuolista ja ajantasaista ravintola- ja catering-alan asiakaspalvelun ja tarjoilun käytännön työkokemusta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä valmiutta työn kehittämiseen. Arvostamme opetusteknologian ja verkkopedagogiikan osaamista.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on asetuksen (986/1998) 13 §:n mukainen kelpoisuus. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES C liite 1 vuosityöaika). Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Valitun tulee palvelussuhteen alkaessa 30 päivän sisällä toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävää hakeneiden joukosta voidaan täyttää myös lukuvuonna 2021 - 2022 mahdollisesti tarvittavia määräaikaisia tehtäviä tai sijaisuuksia. Hakijoita pyydetään hakemuksessaan ilmoittamaan, ovatko käytettävissä näihin tehtäviin.

Lisätietoja

https://www.gradia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutuspäällikkö Virpi Kangas,
virpi.kangas@gradia.fi,
puh. 040 341 6010

Lisätietoja

Gradia Jyväskylä

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia uudistaa oppimista ja työelämää. Luomme kaikenikäisille opiskelijoille ja yritysasiakkaille mahdollisuuksia oman osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Gradiaan kuuluvat ammatilliset oppilaitokset: Gradia Jyväskylä ja Gradia Jämsä, Gradia-lukiot: Jyväskylän Lyseon lukio, Schildtin lukio ja Jyväskylän aikuislukio, sekä Gradian sisäiset palvelut, Gradia-kiinteistöt ja Gradia-ravintolat. Gradia Jyväskylä järjestää myös perusopetusta ja taiteen perusopetusta. Gradiassa on opiskelijoita 21 000 ja henkilöstöä 1100. Liikevaihto vuonna 2020 oli 101 miljoonaa euroa. Konserniin kuuluu myös Gradia-koulutuspalvelut Oy.


Osoite: Taulumäentie 45, 40200 Jyväskylä

Sinulle suositellut työpaikat