Tuntiopettaja, puhtaus- ja kiinteistöpalveluala - Turun kaupunki, Sivistystoimiala

Turun ammatti-instituutti on elämää ymmärtävä oppilaitos. Me tarjoamme koulutusta ja osaamista, jotta opiskelijamme saavat oikean ammatin ja loistavat valmiudet siirtyä työelämään omaa polkuaan seuraten - tarkoittaapa se sitten oppisopimusta, yo-tutkintoa, ammattitaitokilpailuja, yrittäjävalmennusta tai kansainvälisiä urasuunnitelmia. Tarjoamme myös lyhytkoulutuksia ja täydentäviä koulutuksia aivan jokaiselle. Valmistu kaikkeen. Varaudu parhaimpaan.
Opettaja, ammatillinen huippuosaaja, tule meille töihin.

Haemme puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammatillisten aineiden päätoimista tuntiopettajaa ajalle 6.8.2021-31.7.2022.

Hakijalta edellytetään osaamista perus- ja ammattitutkinnon toimitilahuollon ja laitoshuollon osaamisalojen opettamiseen. Eduksi katsotaan edellytykset puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinnon opettamiseen. Tehtävässä on myös eduksi kokemus oppisopimustoiminnasta ja puhtauspalvelualan esimiestoiminnasta.

Arvostamme kykyäsi toimia erilaisten ihmisten kanssa monikulttuurisessa työyhteisössä, kokemustasi erilaisten opiskelijoiden kanssa toimimisesta, ongelmaratkaisukykyäsi sekä hyviä ohjaustaitoja. Lisäksi eduksi luetaan monipuolinen pedagogisten menetelmien hallinta ja digitaalinen osaaminen.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaan.
Kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan valita määräajaksi myös kelpoisuusvaatimuksia vailla oleva hakija.

Palkkaus- ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n osio C:n mukaisesti.

Toimipaikkana on Turun ammatti-instituuin Aninkaisten koulutalo.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Virkasuhteessa on koeaika.

Lisätietoja

http://www.taiturku.fi

Tutustu työnantajaan

Koulutuspäällikkö Marleena Tuuri, marleena.tuuri(a)turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Sivistystoimiala, Turun ammatti-instituutti
Osoite: 20100 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.

Sinulle suositellut työpaikat