Tuntiopettaja, puhtausala / TREDU - Tampereen kaupunki

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme päätoimista tuntiopettajaa puhtausalan koulutukseen määräajaksi 1.8.2021 - 31.12.2022. Tehtävä sisältää opetustyötä eri toimipisteissä mm. Tampereella ja Ylöjärvellä. Tehtävänä on puhtaus- ja kiinteistöpalvelututkintoalojen puhtauspalvelualan ammatillisten opintojen laaja-alainen ja työelämälähtöinen opetustyö, ammattitutkintojen ja erityisammattitutkintojen opetus- ja kehittämistyö, näyttöjen ohjaus ja arviointi, yksilöllisten opintopolkujen rakentaminen sekä opiskelijoiden ohjaajana toimiminen. Opetettavat tutkinnonosat ovat mm. puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnon toimitilahuollon ja kotityöpalvelujen osaamisalojen tutkinnonosien opetus.

Tehtävässä edellytetään ajan tasalla olevaa käytännön ammattiosaamista opetettavista aihealueista, aiempaa ammatillista opettajakokemusta sekä digitaalista työvälineosaamista. Lisäksi edellytetään valmiutta liikkua työpaikoilla, Tredun toimipisteiden välillä sekä työskentelyä vaihtuvissa opetus- ja ohjaustiimeissä sekä erilaisissa verkostoissa.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan.

Eduksi katsotaan Pirkanmaan alueen työelämätuntemus, kokemus tutkintojen kehittämisestä ja yrityskoulutuksista, osaaminen laitoshuollon puhtauspalveluista, taito kohdata erityisopiskelijat ja maahanmuuttajat, englannin kielen taito sekä Wilma ja Moodle ohjelmien osaaminen.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Marja-Leena Pajusaari puh. 050 5761 401.

Hakuaika päättyy 17.5.2021. Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Marja-Leena Pajusaari puh. 050 5761 401.

Lisätietoja

Toisen asteen koulutus, Tredu Ammatillinen koulutus

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat