Tuntiopettaja, rakennusala - Tampereen kaupunki

Tuntiopettaja, rakennusala - Tampereen kaupunki

Vakituinen päätoiminen tuntiopettajuus, rakennusala alkaen 9.12.2019 tai sopimuksen mukaan. Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Tredun Kivimiehenkadun toimipiste Nokia.

Rakennusalan opettajan tehtäviin kuuluu rakennusalan ammatillisten aineiden opetus, työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaus sekä näyttöjen suunnittelu, ohjaus ja arviointi.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan. Kelpoiseksi katsotaan myös tehtävään soveltuva erikoisammattitutkinto laajalla rakennusalan työkokemuksella vahvistettuna.

Opetustehtävä edellyttää erityisen vahvaa tai erikoistunutta käytännön ammattitaitoa rakennusalan konkreettisista työtehtävistä. Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja, tuoretta työkokemusta ammatillisen oppilaitoksen uudistuneesta toimintaympäristöstä tai kokemusta yhteistyöstä oppilaitoksen kanssa. Lisäksi edellytämme hyviä tietoteknisiä taitoja.

Tehtävän hoidossa tarvitaan henkilöauton B-ajokorttia ja omaa autoa.

Arvostamme perehtyneisyyttä rakennusalan työturvallisuusasioihin sekä valmiuksia toimia asiakastyökohteissa tai -projekteissa. Eduksi katsotaan hyvät työelämäyhteydet alan yrityksiin ja sidosryhmiin sekä yrittäjätausta.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Marja Lehtisaari, puh. 040 806 3151. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Haku päättyy 21.11.2019.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Marja Lehtisaari, puh. 040 806 3151. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Ammatillinen koulutus, Tredu Nokia
Osoite: Kivimiehenkatu 6, 37100 Nokia

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!