Tuntiopettaja, S2, Oske / TREDU - Tampereen kaupunki

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme S2 -tuntiopettajaa Maahanmuuttajien kansainväliseen osaamiskeskukseen, Oskeen, Tampereen seudun ammattiopiston määraikaiseen virkaan ajalle 1.1.2022-30.6.2022. Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Rautatienkatu 10, Tampere.

Maahanmuuttajien kansainvälinen osaamiskeskus tarjoaa ohjausta ja neuvontaa koulutukseen ja työhön hakeutumisen vaiheessa. Toimintaa toteutetaan yhteistyössä Tredun ja Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalveluiden kanssa.

S2 opettaja toimii osana osaamiskeskuksen uraohjaus- ja osaamiskartoitus tiimiä. S2 opettaja työskentelee oppilaitokseen hakeutumisen ja työllistymisen aikaisen tuen vaiheissa. Työhön kuuluu monipuolinen yhteistyö osaamiskeskuksen, aikuisten perusopetuksen, oppilaitoksen ja työnantajien kanssa. Työ on projektimaista kehittämistyötä.

Tehtävään kuuluu osaamiskartoitusten tekemistä, henkilökohtaisten koulutuspolkujen suunnittelua ja ohjaamista, työelämä yhteistyön ja jalkautuvan S2 tuen kehittämistä ja pilotoimista työpaikoilla. Toimintaa suunnitellaan, kehitetään ja toteutetaan yhteistyössä oman tiimin, osaamiskeskuksen toimijoiden, oppilaitoksen opetus- ja ohjaushenkilöstön sekä työllisyyden hoidon toimijoiden kanssa. Lisäksi tehdään alueellista ja kansallista verkostoyhteistyötä muiden osaamiskeskusten kanssa.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998, muutosasetus 865/2005, 14 § mukaisesti, suomi toisena kielenä/äidinkielen aineenopettajan kelpoisuus.

Lisäksi tehtävässä vaaditaan voimassa oleva B-luokan ajokortti.

Eduksi katsotaan kokemus asiakkaan osaamisen tunnistamisesta, suomen kielen testaamisesta ja koulutuspolkujen suunnittelemisesta. Lisäksi eduksi luetaan kokemus projektityöskentelystä, kehittämistyöstä sekä työelämäyhteistyöstä. Arvostamme myös vahvoja verkostoitumis- ja yhteistyötaitoja sekä digitaitoja.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antavat projektipäällikkö Anna Korhonen, puh. 044 430 94 23 ja kehittämispäällikkö Anne Erkinheimo-Kyllönen, puh. 044 431 44 61. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi, lomailemme vk 42.

Hakuaika päättyy 26.10.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan
  • Tampereen kaupunki, Asiakkuudet ja kumppanuudet
  • TyöpaikkaMääräaikainenKokoaikatyö
  • TRE-01-2210-21
  • 1.1.2022 - 30.6.2022
  • OVTES
  • 12.10.2021 - 26.10.2021 23:59
  • TamperePirkanmaa

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat projektipäällikkö Anna Korhonen, puh. 044 430 94 23 ja kehittämispäällikkö Anne Erkinheimo-Kyllönen, puh. 044 431 44 61. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi, lomailemme vk 42.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Asiakkuudet ja kumppanuudet

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Rautatienkatu 10, 33100 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat