Tuntiopettaja, S2 / Tredu - Tampereen kaupunki

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Tuntiopettajan tehtävänä on tutkinnon perusteiden mukainen suomi toisena kielenä -opetus ja ohjaus, ammatillisten aineiden S2-tuki erilaisissa oppimisympäristöissä ja yhteisten aineiden S2-tuki. Opiskelijat tarvitsevat luokkaopetuksen lisäksi suomen kielen tukea ammatilisissa opinnoissa oppilaitoksen erilaisissa oppimisympäristöissä (metsä, työsali, sairaala, rakennustyömaa ja työpaikat), joten opettajalla on oltava valmius käyttää mm. haalaria, turvakenkiä ja suojakypärää. Haussa on kolme määräaikaista tehtävää, jotka sijoittuvat Tredun eri toimipisteisiin. Määräaikaisuuden kesto on 31.12.2020 saakka.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 14 mukaan. Lisäksi vaaditaan suomi toisena kielenä -aineopinnot, suomi toisena kielenä -erikoistumisopinnot tai suomi toisena kielenä - opintokokonaisuus. Tehtävässä vaaditaan myös voimassa oleva B-luokan ajokortti.

Eduksi katsotaan kokemus suomi toisena kielenä -opetuksesta ammatillisessa koulutuksessa, erityisopetuksen kokemus, hyvät tietotekniset taidot (mm. Office, Wilma, Moodle), hyvät vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot sekä hyvät TVT-taidot. Lisäksi edellytetään mahdollisuutta työskennellä useissa toimipisteissä ja käyttää omaa autoa, mikä hakijan tulee ilmoittaa hakemuksessaan.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antavat koulutuspäälliköt Pauliina Sarhela p. 040 517 9259 (Pyynikin kampus), Eija Haverinen p. 040 806 4077 (Kalvevan kampus) ja Petri Murtovaara, p. 040 726 8070 (Hervannan kampus). Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 24.2.2020.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tredu.fi/

Tutustu työnantajaan

Pauliina Sarhela 0405179259, Eija Haverinen 0408064077, Petri Murtovaara 0407268070

Tredu Ammatillinen koulutus
Osoite: PL 487, 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!