Tuntiopettaja, sähkö- ja automaatioala - Kouvolan kaupunki

Tuntiopettaja, sähkö- ja automaatioala - Kouvolan kaupunki

Haemme Kouvolan seudun ammattiopistoon päätoimista tuntiopettajaa tekniikan koulutusalalle. Tuntiopettajan tehtäviin kuuluu sähkö- ja automaatioalan opetusta, työpaikalla järjestettävän opetuksen ohjausta, suunnittelua sekä opiskelijan edistymisen arviointia ja seurantaa. Tehtävä on vakituinen ja alkaa 1.8.2019. Noudatamme 4 kk koeaikaa.

Edellytämme kokemusta opettajana toimimisesta ja valmiutta tiimiopettajuuteen ja tiimeissä toimimiseen. Vähintään sähköpätevyys 2. ja työkokemusta sähkö- ja automaatioalalta. Arvostamme hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja organisointitaitoja. Omatoimista, kehittävää, laatutietoista, joustavaa ja yhteistyöhön perustuvaa työotetta erilaisissa verkostoissa. Esimieskokemus katsotaan eduksi.
Valitun henkilön tulee esittää lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen valinnan vahvistamista. Kelpoisuusvaatimuksena on asetuksen 986/1998 mukainen opettajan kelpoisuus.

Lisätietoja

http://www.ksao.fi

Lisätietoja antaa: tiimiesimies Hannu Salminen p. 020 615 8106 ja opettaja Saku Tiainen p. 020 615 5937 (etunimi.sukunimi@ksao.fi)
Hakemukset toimitetaan sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry

Kouvolan seudun ammattiopisto, Teknisen palvelun tiimi
Osoite: Utinkatu 44-48, 45200 Kouvola

Kouvolan seudun ammattiopisto, KSAO on monialainen oppilaitos, jossa opiskelee vuosittain runsaat 3000 nuorta ja aikuista ammatillisessa tutkintoperusteisessa koulutuksessa sekä täydennyskoulutuksessa. Henkilökuntaa KSAOssa on noin 200. KSAO toimii tällä hetkellä neljässä eri toimipisteessä Kouvolan alueella. Lisäksi Tiilitiellä ja Anjalassa sijaitsevat oppimisympäristöt.
Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 84.000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palveluiden ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!
Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan