Tuntiopettaja, sähkö- ja automaatioala - Tampereen kaupunki

Tuntiopettaja, sähkö- ja automaatioala - Tampereen kaupunki

Tampereen seudun ammattiopistoa ylläpitää Tampereen kaupunki. Tampereen seudun ammattiopisto toimii 16 toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa.

Tampereen seudun ammattiopistossa opiskelee vuosittain noin 18 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa.

Sähkö- ja automaatioalan koulutuksessa on n.400 opiskelijaa Hepolamminkadun, Nokian ja Kangasalan toimipisteissä.

Kyseessä on päätoiminen, toistaiseksi voimassa oleva sähkö- ja automaatioalan tuntiopettajuus alkaen 1.1.2020. Työ tehdään Tampereen seudun ammattiopiston toimipisteissä Hepolamminkadulla, Nokialla tai Kangasalla. Työhön sisältyy myös yhteydenpito Pirkanmaalaisten alan yritysten kanssa.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan. Tehtävässä edellytetään sähköalan työkokemusta sekä kokemusta sähkö- ja automaatioalan perustutkintokoulutuksesta.

Eduksi katsotaan kokemus opetustyöstä mm. sähkötekniikka, elektroniikka, moottorikäytöt, ohjelmoivat releet ja logiikat, kiinteistöjen sähkö- ja automaatioasennukset sekä sähköalan suunnitteluohjelmiston osaamista (CADS). Eduksi katsotaan myös kansainvälinen osaaminen ja englanninkielen taito, Wilma-opiskelijahallinto- ohjelmistojen tuntemusta, digitaalisten oppimisympäristöjen tuntemus (moodle) sekä sähkötekniikan simulointiohjelman tuntemus (multisim). Lisäksi eduksi katsotaan paikallisen työelämän tuntemus opiskelijoiden työpaikalla tapahtuvan oppimisen järjestämisen näkökulmasta.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Hakuaika päättyy 20.11.2019.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Vesa Helminen, puh. 050 5870 121. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Tredu Ammatillinen koulutus
Osoite: Hepolamminkatu 10, 33720 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!