Tuntiopettaja sähkö- ja automaatioala / TREDU - Tampereen kaupunki

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme ammattitaitoista sähkö- ja automaatioalan tuntiopettajaa ajalle 7.1.-31.12.2021. Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Tredun Kivimiehenkadun toimipiste Nokia. Työ tehdään Tampereen seudun ammattiopiston toimipisteissä Hepolamminkatu Tampere, Nokialla tai Kangasalla.

Sähkö- ja automaatioalan opettajan tehtäviin kuuluu ammatillisten aineiden opetus sekä lähi- että verkko-opetuksena, opintojen suunnittelu yhdessä opiskelijan ja sidosryhmien kanssa, työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaus sekä näyttöjen suunnittelu, ohjaus ja arviointi. Työhön sisältyy myös yhteydenpitoa pirkanmaalaisten alan yritysten kanssa.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan.

Tehtävässä edellytetään sähköasennusalan työkokemusta ja osaamista sisäjohtoasennuksista ryhmäjohto tasolla, sähkömoottorien ohjauksien asennuksesta ja rakennusautomaatiojärjestelmien asennuksesta. Tehtävän hoitamiseen tarvitaan työturvallisuuskortti ja B-ajokortti sekä mahdollisuus oman auton käyttöön työtehtävissä.

Eduksi katsotaan palo- ja tilaturvallisuusjärjestelmien asennuskokemus sekä mekaanisten perusteiden ja teknisen piirtämisen opetustaito.
Hakijan eduksi katsotaan lisäksi valmius myös matemaattisten aineiden opetukseen, yrittäjäkokemus sähköurakoinnista sekä hyvät vuorovaikutus- ja tietotekniset taidot.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Marja Lehtisaari, puh. 040 806 3151 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 06.12.2020.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan Rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Marja Lehtisaari, puh. 040 806 3151 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Ammatillinen koulutus, Tredu Kaleva
Osoite: Kivimiehenkatu 9, 37100 Nokia

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka