Haemme Gradia Jyväskylään tanssin sivutoimista tuntiopettajaa taiteen perusopetukseen ajalle 1.8.2021 - 31.5.2022.

Työtehtäviin kuuluvat tanssin monipuoliset opetus- ja ohjaustehtävät. Tehtävässä painottuu katutanssin perus- ja syventävien opintojen opettaminen. Tehtävään sisältyy tapahtumiin, esityksiin ja produktioihin liittyvää yhteistyötä musiikin koulutusten kanssa. Taiteen perusopetus on osa Suomalaisen Musiikkikampuksen toimintaa.

Tehtävään valittavalta edellytämme laajaa ja monipuolista tanssin pedagogista osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja ja valmiutta työn kehittämiseen. Arvostamme hyvää koreografista osaamista sekä kokemusta erilaisissa projekteissa ja produktioissa toimimisesta. Haastatteluun kutsuttavilta hakijoilta voidaan pyytää opetus-/tanssinäyte.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on asetuksen (986/1998) mukainen kelpoisuus. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES, osio F, liite 10). Tehtävässä on viiden (5) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Valitun tulee palvelussuhteen alkaessa 30 päivän sisällä toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan. Mikäli määräaikaiseen tehtävään ei löydy kelpoisuusehdot kaikilta osin täyttävää hakijaa, voidaan tehtävään valita myös kelpoisuusehdot osittain täyttävä hakija.

Lisätietoja

https://www.gradia.fi/oppimaan/musiikki-ja-tanssi-harrastuksena
https://www.musiikkikampus.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutuspäällikkö Jarmo Kivelä, puh. 040 341 5899

Lisätietoja

Gradia Jyväskylä

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia uudistaa oppimista ja työelämää. Luomme kaikenikäisille opiskelijoille ja yritysasiakkaille mahdollisuuksia oman osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Gradiaan kuuluvat ammatilliset oppilaitokset: Gradia Jyväskylä ja Gradia Jämsä, Gradia-lukiot: Jyväskylän Lyseon lukio, Schildtin lukio ja Jyväskylän aikuislukio, sekä Gradian sisäiset palvelut, Gradia-kiinteistöt ja Gradia-ravintolat. Gradia Jyväskylä järjestää myös perusopetusta ja taiteen perusopetusta. Gradiassa on opiskelijoita 21 000 ja henkilöstöä 1100. Liikevaihto vuonna 2020 oli 101 miljoonaa euroa. Konserniin kuuluu myös Gradia-koulutuspalvelut Oy.


Osoite: Pitkäkatu 18-22, 40700 Jyväskylä

Sinulle suositellut työpaikat