Tuntiopettaja, suomen kieli ja kirjallisuus - Sipoon kunta

Sipoonlahden koulu on moderni yhtenäiskoulu, jossa opiskelee noin 650 oppilasta vuosiluokilla 1-9. Koulussa järjestetään myös esiopetusta sekä siihen liittyvää täydentävää päivähoitoa. Koulu sijaitsee Sipoon Söderkullassa kauniilla ja luonnonläheisellä paikalla, josta on hyvät julkiset liikenneyhteydet mm. Helsinkiin ja Porvooseen. Koulumme työyhteisössä vallitsee yhteistyön kulttuuri ja vahva yhteishenki.

Sipoon kunnan koulutuspalvelut hakee nyt

Äidinkielen ja kirjallisuuden tuntiopettajaa sijaisuuteen ajalle 1.11.2021 - 4.6.2022 Sipoonlahden kouluun.

Tehtävä sisältää äidinkielen ja kirjallisuuden opettamista yhtenäiskoulussa ja painottuu suomi toisena kielenä -opetukseen. Sipoonlahden koulussa opetus tapahtuu yhteisopettajuuden periaattein samanaikaisopetuksena. Työskentelet osana aineenopetuksen, S2-opetuksen ja laaja-alaisen erityisopetuksen tiimiä, jossa suunnitellaan ja toteutetaan opetus yhdessä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Oppilaat työskentelevät digitaalisissa oppimisympäristöissä, joten arvostamme tieto- ja viestintätekniikan monipuolista hyödyntämistä opetuksessa. Toivomme kokemusta toiminnallisista opetusmenetelmistä ja joustavista opetusjärjestelyistä.

Opetustilat ovat moderneja joustavia oppimisympäristöjä, jotka tukevat yhteisopettajuuden pedagogiikkaa. Tarjoamme innostavan ja luovan työympäristön, jossa pääset kehittämään ja kokeilemaan yhdessä ammattitaitoisten työkavereiden kanssa!

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat, soveltuvaa kokemusta omaavat hakijat otetaan huomioon.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista sekä esittää nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTESin mukaisesti ja virassa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Pyydämme jättämään hakemukset mahdollisimman pian, viimeistään 25.10.2021 klo 16 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi
https://www.sipoo.fi/asiointikanava/sipoonlahden-koulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. rehtori Eeva Ahola, eeva.ahola(at) sipoo.fi tai puh. 040 655 4992

Lisätietoja

Sivistysosasto, Koulutuspalvelut

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Osoite: Söderkullan koulutie 7, 01150 Söderkulla
Sipoon kunta - Savuton työpaikka Sipoon kunta - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat