Skip to main content
test
Tuntiopettaja suomi toisena kielenä ja kirj. - Kauniaisten kaupunki

Etsimme joukkoomme Sinua, nuorten kokonaisvaltaisesta oppimisen, kasvun ja hyvinvoinnin tukemisesta innostunutta suomi toisena kielenä ja kirjallisuus -oppiaineen opettajaa. Työsi sijoittuu palvelussuhteen alkaessa Kasavuoren kouluun (vl7-9), jossa sinulla on lähikollegoina yhteensä viisi suomen kielen ja kirjallisuuden ja S2-opettajaa. Teet monipuolista, joustavaa yhteistyötä niin aineen- ja erityisopettajien, oppilashuollon, koulumme nuorisotyöntekijän ja kotien kuin erilaisten verkostojenkin kanssa. Kieli-, katsomus- ja kulttuuritietoisen perusopetuksen kehittäminen yhdessä muiden opettajien kanssa kuuluu työhösi.

Kasavuoren koulu (350 oppilasta) ja Mäntymäen koulu (470 oppilasta) muodostavat yhtenäisen suomenkielisen perusopetuksen Kauniaisissa. Oppilaslähtöisyys ja kaikkien kouluyhteisön jäsenten hyvinvointi sekä arvostava, ystävällinen kohtaaminen on meille tärkeää. Haluamme yhdessä tukea jokaisen oppilaan kasvua, oppimista ja hyvinvointia niin, että oppilas saisi perusopetuspolullaan vahvat juuret ja siivet omaan hyvää elämäänsä varten.

Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Kelpoisuuden osoittavat todistukset liitetään työhakemukseen ja alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisessa työhaastattelussa.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa.

Eduksi katsotaan kokemus yhteisopettajuudesta, kokemus työskentelystä monikulttuurisessa perusopetuksen koulussa. Innokkuus kehittää kieli-, katsomus- ja kulttuuritietoista perusopetusta.

Toistaiseksi voimassa oleva palvelussuhde alkaa 1.1.2023 ja noudatamme virassa 6 kuukauden koeaikaa. Toistaiseksi voimassa olevaan tuntiopettajan virkaan valitun tulee ennen palvelussuhteen alkamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Virkavalinta on ehdollinen siihen asti, kunnes henkilö on toimittanut hyväksytyn todistuksen terveydentilastaan.

Kauniainen on savuton työpaikka. Kauniaisten kaupunki työnantajana edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta.


Lisätietoja

https://www.kauniainen.fi/
https://www.kasavuori.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää:
Leena-Maija Niemi, suomenkielisen perusopetuksen rehtori, leena-maija.niemi@kauniainen.fi, 040 6318469 (8-16)
Jussi Koivusalo, Kasavuoren koulun virka-apulaisrehtori, jussi.koivusalo@kauniainen.fi, 050 5977413
Kotisivumme kasavuori.fi, mantymaki.fi
Instagram @graniedu

Lisätietoja

Kauniaisten kaupunki, Sivistystoimi, Suomenkielinen opetus

Kauniainen on aktiivinen, kaksikielinen ja elämäniloinen kaupunki, jossa asuu noin 10 000 asukasta. Täällä etäisyydet ovat lyhyitä ja yhteenkuuluvuus vahvaa – siksi monet asukkaat kutsuvatkin kotikaupunkiaan kyläksi. Tutkimusten mukaan Suomen tyytyväisimmät asukkaat asuvat Kauniaisissa. Huvilakaupungissamme luonto on aina lähellä, ja edistämme ekologisesti kestävää kehitystä kaikessa toiminnassamme.

Kaupungin palveluksessa meitä on noin 700, ja me haluamme sinut mukaan työyhteisöömme! Kauniaisten kaupunki tarjoaa sinulle joustavan ja oppimiseen kannustavan työyhteisön, jossa sinua kannustetaan kokeilemaan, arvioimaan ja oppimaan uutta. Yhdessä takaamme kaupungin palvelujen korkean laadun myös tulevaisuudessa.

Työnantajana kaupunki tukee etätyötä kaikissa työtehtävissä, joissa se on mahdollista. Kaupunki tarjoaa sinulle monipuoliset henkilöstöedut, kuten liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun. Lisäksi voit hankkia itsellesi työsuhdepyörän.

Tervetuloa tiimiimme!


Osoite: Kasavuorentie 1, 02700 Kauniainen
Kauniaisten kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat