Tuntiopettaja, taideteollisuusalan pt, sisustusala - Kouvolan kaupunki

Haemme Kouvolan seudun ammattiopistoon sisustusalan ammattiaineiden opettajaa.

Tehtäviisi kuuluu taideteollisuusalan perustutkinnon sisustusalan osaamisalan koulutus ja ohjaus niin oppilaitoksessa kuin työelämässäkin. Työhön saattaa kuulua myös muuta koulutusta ja hankkeita. Tulet kouluttamaan pääasiassa sisustamiseen liittyviä työtekniikoita, kuten esimerkiksi kalusterakentamista, sisärakennustöitä sekä mahdollisesti maalaus- ja päällystystöitä ja puutyötekniikoita.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen (986/1998) mukaista kelpoisuutta (soveltuva tutkinto, alan kolmen vuoden työkokemus ja opettajan pedagogiset opinnot). Toivomme sinulta käytännön kokemusta sisustusalalla toimimisesta. Sisustusalaan liittyvien suunnittelu-ohjelmistojen hallinta katsotaan eduksi.
Valittavalta toivomme yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja kehittämismyönteisyyttä. Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot ovat välttämättömiä.

Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa otamme huomioon myös muut hakijat, jolloin palvelussuhde on määräaikainen.

Valitun tulee toimittaa alaikäisten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Koeaika on kuusi (6) kuukautta ja palkkaus OVTES:n mukaan.

Hakuaikaa on jatkettu 25.7.2020 saakka ja aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan haussa.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

tiimiesimies Arja Snygg puh. 02061 55926
koulutusalapäällikkö Tapani Ranta puh. 02061 58125
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Kouvolan kaupunki, Kouvolan seudun ammattiopisto
Osoite: Utinkatu 44 ja Utinkatu 85, 45200 Kouvola

Kouvolan seudun ammattiopisto, KSAO on monialainen oppilaitos, jossa opiskelee vuosittain runsaat 3000 nuorta ja aikuista ammatillisessa tutkintoperusteisessa koulutuksessa sekä täydennyskoulutuksessa. Henkilökuntaa KSAOssa on noin 200.

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä n. 82 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.