Tuntiopettaja, talonrakennus - Tampereen kaupunki

Tuntiopettaja, talonrakennus - Tampereen kaupunki

TAMPEREEN SEUDUN AMMATTIOPISTO TREDU
Tuntiopettaja, talonrakennus 1-239-19
Päätoiminen, määräaikainen tuntiopettajuus ajalla 1.8.2019 - 31.7.2020.
Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Koivistontien toimipiste.
Rakennusalan tuntiopettajan tehtäviin kuuluu rakennusalan ammatillisten aineiden opetus, työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaus sekä näyttöjen suunnittelu, ohjaus ja arviointi.
Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan. Kelpoiseksi katsotaan myös tehtävään soveltuva erikoisammattitutkinto laajalla rakennusalan työkokemuksella vahvistettuna.
Opetustehtävä edellyttää vahvaa tai erikoistunutta käytännön ammattitaitoa rakennusalan konkreettisista työtehtävistä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, tuoretta työkokemusta ammatillisen oppilaitoksen uudistuneesta toimintaympäristöstä sekä oppilaitoksen tietojärjestelmien käyttökokemusta.
Lisäksi arvostamme perehtyneisyyttä rakennusalan työturvallisuusasioihin. Tehtävän hoidossa tarvitaan omaa autoa. Eduksi katsotaan hyvät työelämäyhteydet alan yrityksiin ja sidosryhmiin.
Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.
Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Marko Seppä-Murto, puh. 050 301 0483.
Tehtävää aiemmin hakeneet otetaan haussa huomioon.
Hakuaika päättyy 15.8.2019. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.
IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/avoimettyopaikat/imuri ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
 

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Tampereen seudun ammattiopisto Tredu
  • Työpaikka
  • 20.6.2019 - 15.8.2019 23:59
  • TamperePirkanmaa

koulutuspäällikkö Marko Seppä-Murto, puh. 050 301 0483.

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu
Osoite: Tampere

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Tutustu työnantajaan