Tuntiopettaja, tieto- ja tietoliikennetekniikka - Tampereen kaupunki

Tuntiopettaja, tieto- ja tietoliikennetekniikka - Tampereen kaupunki

Päätoiminen, vakituinen tieto- ja tietoliikennetekniikan tuntiopettajuus alkaen 1.1.2020. Pääasiallinen toimipiste työsuhteen alussa Tampereen seudun ammattiopisto TREDUn toimipisteessä Kangasalla.

Tehtävänä on tieto- ja tietoliikennetekniikan sekä 1.8.2020 alkaen myös tieto- ja viestintätekniikan, perustutkinnon ammattiaineiden opetus. Työhön sisältyy myös yhteydenpito Pirkanmaalaisten alan yritysten kanssa, opiskelijoiden työpaikalla tapahtuvan oppimisen sekä näyttöjen ohjaus.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan.

Tehtävässä edellytetään tietojenkäsittelyn ja/tai tieto- ja tietoliikennealan työkokemusta, kokemusta alan perustutkintokoulutuksesta sekä tietokonelaitteiden ylläpitotehtävistä.

Eduksi katsomme työkokemuksen ohjelmistoalan kehitystehtävistä ja kokemuksen opetustyöstä mm. tietotekniikka, ohjelmistotuotanto, tietoliikennetekniikka, palvelinasennukset ja sulautettujen järjestelmien ohjelmointi sekä asiakaspalvelu yleensä it-alalla. Eduksi katsotaan myös paikallisen työelämän tuntemus opiskelijoiden työpaikalla tapahtuvan oppimisen järjestämisen näkökulmasta, kansainvälinen osaaminen ja englanninkielen taito, Wilma-opiskelijahallinto- ohjelmistojen tuntemus sekä digitaalisten oppimisympäristöjen tuntemus (moodle).

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antavat tiimivastaava Seppo Aapa, puh. 050 3030 796 ja koulutuspäällikkö Vesa Helminen, puh. 050 5870 121. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat tiimivastaava Seppo Aapa, puh. 050 3030 796 ja koulutuspäällikkö Vesa Helminen, puh. 050 5870 121. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Ammatillinen koulutus, Tredu Kaleva
Osoite: Finnentie 39, 36200 Kangasala

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!