Tuntiopettaja, tieto- ja viestintätekniikka - Tampereen kaupunki

Tuntiopettaja, tieto- ja viestintätekniikka - Tampereen kaupunki

Kyseessä on päätoiminen tieto- ja viestintätekniikka tuntiopettajuus 1.1.2020 alkaen. Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Hepolamminkadun toimipiste, Tampere.

Tuntiopettajan tehtävänä on tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon ammattiaineiden opetus. Opetettavia aineita ovat mm. Web-kehitys (HTML5, CSS, JavaScript, WordPress/Drupal), ohjelmointi (esim.Java, PHP, React), tietokannat, SQL ja projektityöskentely ja systeemityö.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan.

Tehtävä edellyttää kokemusta ohjelmoinnin opettamisesta, vahvaa opetettavien aineiden osaamista, opetussuunnitelman ja tutkinnon perusteiden tuntemusta.

Eduksi katsotaan innovatiivinen ote opettajuuteen, kyky toimia nuorten kanssa myös ongelmatilanteissa ja kokemusta tiimityöstä.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Hakuaika päättyy 22.11.2019.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Hilkka Pöyliö, puh. 040 800 4626. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Tredu Ammatillinen koulutus
Osoite: Hepolamminkatu 10, 33720 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!