Tuntiopettaja (turvallisuusala) - Saimaan ammattiopisto Sampo

Saimaan ammattiopisto Sampo hakee Lappeenrannan toimipisteeseen virkasuhteista tuntiopettajaa turvallisuusalan koulutuksiin ajalle 11.1.2021 - 15.10.2021 turvallisuusalan ammattitutkinto -koulutukseen ja turvallisuusalan lyhytkoulutuksiin. Opetusta toteutetaan pääasiassa Imatralla sekä lyhytkoulutuksia Lappeenrannassa. Tehtävän alkaminen riippuu opiskelijaryhmän toteutumisesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 mukainen ammatillisten opintojen opettajan kelpoisuus (soveltuva korkeakoulututkinto, opettajan pedagogiset opinnot ja vähintään kolmen vuoden pituinen työkokemus tehtävää vastaavalla alalla).

Hakijalta edellytetään vahvaa ja monipuolista työkokemusta turvallisuusalan tehtävistä. Hyvät tietotekniikan taidot, tiimityöskentelytaidot ja yhteistyökyky ovat olennaisia tehtävän menestyksekkään hoidon kannalta. Asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kehittämiskyky kuvaavat tapaasi toimia. Arvostamme myös kokemusta koulutusviennistä ja ulkomailla työskentelystä.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä lain 504/2002 mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhteen alussa on 4,5 kuukauden koeaika.

Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta.

Lisätietoja

http://www.edusampo.fi

Tutustu työnantajaan

Koulutuspäällikkö Kirsi Kouvo, p, 040 555 0529, kirsi.kouvo@edusampo.fi

Saimaan ammattiopisto Sampo
Osoite: Pohjolankatu 12, 53100 Lappeenranta

Saimaan ammattiopisto Sampo tarjoaa ammatillista koulutusta ja koulutus- ja kehittämispalveluja yrityksille ja muille yhteisöasiakkaille. Toimipisteet ovat Lappeenrannassa, Imatralla ja Ruokolahdella. Sampon opiskelijavuosien määrä on noin 3 300, henkilöstön määrä on 365 ja toimintatuotot 34 miljoonaa euroa.

Sampo kasvattaa ammattitaitoisia moniosaajia. Koulutusalojen yhteistyö ja erilaisten opintopolkujen mahdollisuudet auttavat jokaista opiskelijaamme löytämään oman polkunsa. Osaaminen asuu meillä!

Koulutuksenjärjestäjä on Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymä, jonka jäseniä ovat Etelä-Karjalan kunnat, niistä Lappeenranta ja Imatra suurimmat.

Sampo on savuton työ- ja opiskelupaikka.