Skip to main content
test
Tuntiopettaja (turvallisuusala) - Saimaan ammattiopisto Sampo

Haemme Saimaan ammattiopisto Sampoon turvallisuusalalle tuntiopettajaa 6.1.2023 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan palvelussuhteeseen. Tehtävään kuuluu opettaminen turvallisuusalan perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa. Tehtävään sisältyy myös vastuuopettajana toimimista ryhmille, työelämässä tapahtuvan oppimisen ohjausta ja työelämäyhteistyö- sekä koulutustoiminnan suunnittelua.

Edellytämme
- vahvaa käytännön työkokemusta opetettavista aihealueista, esimerkiksi vartiointitoiminta, yritysturvallisuus ja riskienhallinta
- hyvää ammattietiikkaa
- kykyä ohjata ja innostaa erilaisia opiskelijoita
- vahvaa opetusteknologian ja verkkopedagogiikan osaamista sekä valmiutta niiden kehittämiseen
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- joustavuutta muutostilanteissa ja halua uusien asioiden oppimiseen
- näkemystä ja kykyä työelämälähtöisen koulutuksen kehittämiseen.

Arvostamme lisäksi järjestyksenvalvojakouluttajan ja voimankäyttökouluttajan pätevyyttä sekä kokemusta toimimisesta yksityisellä turvallisuusalalla.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on asetuksen (986/1998) mukainen kelpoisuus. Kelpoisuudeksi katsotaan vähintään 2 momentin mukaisesti turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto, opettajan pedagogiset opinnot ja vähintään viiden vuoden pituinen työkokemus tehtävää vastaavalla alalla. Kelpoisuusehtojen muutoin täyttyessä on kuitenkin mahdollista tulla valituksi myös ehdollisesti siten, että sitoutuu suorittamaan kelpoisuuteen vaadittavat opettajan pedagogiset opinnot työn ohessa kolmen vuoden kuluessa tehtävän aloittamisesta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES, osio C).

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä lain 504/2002 mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.edusampo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutuspäällikkö Kirsi Kouvo, kirsi.kouvo@edusampo.fi, puh. 040 555 0529

Lisätietoja

Saimaan ammattiopisto Sampo, Tekniikan ala

Saimaan ammattiopisto Sampo tarjoaa ammatillista koulutusta ja koulutus- ja kehittämispalveluja yrityksille ja muille yhteisöasiakkaille. Toimipisteet ovat Lappeenrannassa, Imatralla ja Ruokolahdella. Sampon opiskelijavuosien määrä on noin 3 300, henkilöstön määrä on 365 ja toimintatuotot 34 miljoonaa euroa.

Sampo kasvattaa ammattitaitoisia moniosaajia. Koulutusalojen yhteistyö ja erilaisten opintopolkujen mahdollisuudet auttavat jokaista opiskelijaamme löytämään oman polkunsa. Osaaminen asuu meillä!

Koulutuksenjärjestäjä on Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymä, jonka jäseniä ovat Etelä-Karjalan kunnat, niistä Lappeenranta ja Imatra suurimmat.

Sampo on savuton työ- ja opiskelupaikka.


Osoite: Pohjolankatu 12, 53100 Lappeenranta

Sinulle suositellut työpaikat