Skip to main content
test
Tuntiopettaja, Tuva - Koulutuskuntayhtymä OSAO

OSAO, Haukiputaan yksikkö, hakee virkasuhteiseen tehtävään määräaikaista TUVA-opettajaa (tutkintoon valmentavan koulutuksen opettaja) ajalle 22.8.2022 tai sopimuksen mukaan - 31.7.2023 asti.
Tehtävä on asetettu uudelleen haettavaksi. Aiemmin tehtävää hakeneet otetaan huomioon.

Sinä asiantuntija, kaipaatko kaltaistesi joukkoon? Haluatko tehdä työtä, jolla on todella merkitystä opiskelijoille ja koko yhteisölle? Suomen johtavassa ammattiosaajien koulutusyhteisössä, Koulutuskuntayhtymä OSAOssa, työskentelet tiimissä, joka tekee tulosta hyvässä hengessä - työkaveria auttamalla ja yhteen hiileen puhaltamalla. Kilpailukykyisiä etuja ja kehittymismahdollisuuksia unohtamatta.

TUVA-opettajan työtehtäviin kuuluu opetus ja ohjaus, omaopettajana toimiminen, henkilökohtaisten opintosuunnitelmien laatiminen yhdessä opiskelijan kanssa sekä työelämäyhteistyö. Sinulta vaaditaan ryhmänhallintataitoja, joustavuutta sekä positiivista asennetta.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset ovat asetuksen 986/1998 mukaiset. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n osio C:n mukaisesti.

Arvostamme opiskelijahuollon tuntemusta, kokemusta nivelvaiheiden siirtymien hoidosta sekä erityisopiskelijoiden opetuksesta ja ohjauksesta.
Sovit hyvin joukkoomme, kun sinulla on yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta ja olet mielelläsi kehittämässä uutta. Alan ammattitaidon lisäksi onnistut hyvillä vuorovaikutus- ja tiimityötaidoilla. OSAO tekee jatkuvasti yhteistyötä työpaikkojen kanssa, joten myös sinulle on luontevaa pitää yhteyttä alan työnantajiin.

OSAOssa hyvä työ palkitaan. Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen ja monipuolisen työn.
- upean työyhteisön, jossa saat työkavereiksesi eri alojen huippuasiantuntijoita.
- laadukkaat, modernit työ- ja oppimisympäristöt.
- joustavuutta ja mahdollisuuden etätyöhön.
- ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluihin sekä vireää työhyvinvointitoimintaa.
- monipuoliset liikuntatilat ja -mahdollisuudet.
- kattavan työterveyshuollon.

Kannustamme sinua myös kehittämään osaamistasi ja annamme siihen työkaluja!

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja selvitys terveydentilasta.

Tehtävässä noudatetaan viiden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.osao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa opintopäällikkö Jorma Uusitalo puh. 040 571 5223. Hakemukset tulee ensisijaisesti jättää sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Paperihakemukset lähetetään osoitteella OSAO, Haukiputaan yksikkö, Jussi Kangasmaa, Asemakyläntie 5, 90840 Haukipudas.

Lisätietoja

Koulutuskuntayhtymä OSAO, Koulutuspalvelut, Haukiputaan yksikkö

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava ammattiosaajien koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, Ylläpitäjäpalvelut, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto. OSAO toimii Oulun seudulla ja Koillismaalla.


Osoite: Asemakyläntie 5, 90840 Haukipudas

Sinulle suositellut työpaikat