Tuntiopettaja, työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpito - Kouvolan kaupunki

Haemme Kouvolan seudun ammattiopistoon työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitäminen- tuntiopettajaa 1.1.2021 alkaen. Tehtäviin kuuluvat mm. opetus- ja ohjaustehtävät ja sekä opetusalueen innovatiivinen toteutus.

Opettajan tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen 986 / 1998 ja siihen tehdyn muutoksen (1150 / 2017) mukaisesti. Kelpoisuutta edellytetään liikunnassa ja terveystiedossa.

Tehtävä vaatii hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja ja kykyä joustavaan yhteistyöhön.

Arvostamme kokemusta ammatillisesta koulutuksesta, ajantasaisia tietoteknisiä ja verkkopedagogisia taitoja sekä valmiutta opettaa yhteiskunta- ja työelämäosaaminen tutkinnon osan osa-alueita.

Valitun henkilön on esitettävä lain 504 / 2002 mukainen rikostaustaote ennen valinnan vahvistamista. Noudatamme neljän (4) kk koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

YTO- ja VALMA -tiimin tiimiesimies Petri Laatunen, p. 020 615 7399, petri.laatunen(a)ksao.fi
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Kouvolan seudun ammattiopisto
Osoite: Utinkatu 44-48, 45200 Kouvola

Kouvolan seudun ammattiopisto (KSAO) on monialainen oppilaitos, jossa opiskelee vuosittain runsaat 3000 nuorta ja aikuista ammatillisessa tutkintoperusteisessa koulutuksessa sekä täydennyskoulutuksessa. KSAO toimii myös oppisopimuskoulutuksen järjestäjänä. Henkilökuntaa KSAOssa on noin 200 henkilöä.

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 82 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.