Tuntiopettaja VALMA-koulutukseen - Koulutuskuntayhtymä OSAO

Koulutuskuntayhtymä OSAO hakee Muhoksen yksikköön päätoimista tuntiopettajaa VALMA-koulutukseen 1.8.2021 - 31.7.2022 väliseksi ajaksi.

Sinä asiantuntija, kaipaatko kaltaistesi joukkoon? Haluatko tehdä työtä, jolla on todella merkitystä opiskelijoille ja koko yhteisölle? Koulutuskuntayhtymä OSAOssa työskentelet tiimissä, joka tekee tulosta hyvässä hengessä - työkaveria auttamalla ja yhteiseen hiileen puhaltamalla, kilpailukykyisiä etuja ja kehittymismahdollisuuksia unohtamatta.

Tuntiopettajan tehtäviin kuuluu nuorten osalisuuden edistäminen ja henkilökohtaisen kasvun ja oman opintoalan löytämisen tukeminen. Opettaja tekee kunkin opiskelijan kanssa suunnitelman hänen opinnoistaan VALMA-ryhmässä ja suunnittelee ja organisoi koko ryhmän opetusta sekä toimii sen pääasiallisena opettajana. Opettaja tukee opiskelijaa hakeutumisessa VALMAn jälkeisiin opintoihin. Etsimme opettajaksi henkilöä, joka ei pelkää tarttua itsekään ryhmän kanssa käytännön töihin esim. kiinteistönhoidossa, ruoanlaitossa, eläintenhoidossa tai vaikka ajoneuvojen huollossa. Toki yksikössä on monen alan ammattilaisia, jotka voivat VALMA-opettajan ohella ohjata opiskelijoita.

Tehtävän kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 13e §:n mukaiset. Edellytämme valittavalta hyviä vuorovaikutustaitoja, ammatillisen koulutuksen tuntemusta, itsenäistä työotetta ja uskallusta tarttua erilaisiin haasteisiin. Eduksi katsotaan opinto-ohjaajan tai erityisopettajan koulutus sekä hyvät työelämäyhteydet.

OSAOssa hyvä työ palkitaan. Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja monipuolisen työn, mukavan työyhteisön, joka koostuu aktiivisesta joukosta eri alojen asiantuntijoita, laadukkaat ja uudenaikaiset työ- ja oppimisympäristöt, ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluihin ja kattavan työterveyshuollon. Kannustamme sinua myös kehittämään osaamistasi. Isona talona OSAO on luotettava ja hyvä työnantaja.

Tehtävään valitun on esitettävä selvitys terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikostaustaote. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) osio C mukaan. Palvelussuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.osao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat yksikönjohtaja Kirsti Joki-Tokola, p. 040 6483861, sp. kirsti.joki-tokola(at)osao.fi ja koulutuspäällikkö Anna-Maija Lawson, 050 3174674, sp. anna-maija.lawson(at)osao.fi

Lisätietoja

Koulutuskuntayhtymä OSAO, Koulutuspalvelut, Muhoksen yksikkö

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava ammattiosaajien koulutusyhteisö. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari - kaikille ikäryhmille. OSAOn koulutusyksiköt sijaitsevat Oulussa, Kempeleessä, Limingassa, Muhoksella, Pudasjärvellä ja Taivalkoskella. OSAOssa suoritetaan vuosittain yli 2700 tutkintoa. Työntekijöitä on 870.

OSAO, Muhoksen yksikkö tarjoaa autoalan, maatalous- ja metsäalan, ravintola- ja cateringalan sekä sosiaali- ja terveysalan ammatillista koulutusta. Yksikössä on 300 opiskelijaa ja 54 henkilökunnan jäsentä.


Osoite: Kirkkotie 1, 91500 Muhos, 91500 Muhos

Sinulle suositellut työpaikat