Skip to main content
test
Tuntiopettaja, valmistava opetus - Ylöjärven kaupunki

Ylöjärven kaupungin koulutoimessa on haettavana tuntiopettajan tehtävä valmistavassa opetuksessa ajalle 8.8.2022-31.07.2023. Opettaja työskentelee valmistavassa opetuksessa pääsääntöisesti ukrainalaisten oppilaiden parissa. Oppilaita luokalla on tällä hetkellä 5-6, mutta tilanne saattaa muuttua lukuvuoden aikana.

Edellytämme:
Kelpoisuusvaatimuksena on luokanopettajan, erityisluokanopettajan tai aineenopettajan kelpoisuus. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilaisuudessa.
Muodollisesti pätevien opettajien puuttuessa huomioimme myös epäpätevät hakijat.
Valmistavan luokan opettajan työtehtävien hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja ja monikultturillista osaamista. Opettajalta vaaditaan oppilaan yksilöllisen eriyttämisen taitoja ja kykyä toimia joustavasti erilaisissa tilanteissa.

Arvostamme:
Arvostamme työkokemusta opettajana ja erityisesti kokemusta valmistavasta opetuksesta. Eduksi katsomme myös venäjän/ukrainan kielen osaamisen. Arvostamme kykyä ja osaamista eriyttää opetusta sekä hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja ihmissuhdetaitoja.

Muut tiedot:
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Valitun tulee esittää ennen viransijaisuuden vastaanottamista voimassaoleva rikostaustaote.

Haastattelut järjestetään ma 1.8.2022 etäyhteyden avulla. Haastatteluihin kutsutuille lähetetään erillinen kutsu.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Ylöjärven Yhtenäiskoulun rehtori Satu Sepänniitty-Valkama p. 040 133 45 22 ti 22.6. saakka. Tämän jälkeen lisätietoja voi pyytää lähettämällä sähköpostia satu.sepanniitty-valkama@ylojarvi.fi. Luen ajoittain lomani aikana sähköpostia.

Lisätietoja

Ylöjärven kaupunki, Sivistysosasto

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.


Osoite: Koulutie 4, 33470 Ylöjärvi
Ylöjärven kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat