Tuntiopettaja, viestintä ja vuorovaikutus, äidink. - Kouvolan kaupunki

Haemme Kouvolan seudun ammattiopistoon määräaikaista viestintä ja vuorovaikutus äidinkielellä, suomi - tuntiopettajaa 1.1.2021 alkaen. Tehtäviin kuuluvat mm. opetus- ja ohjaustehtävät.

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Kelpoisuusvaatimuksena on asetuksen 986/1998 mukainen opettajan kelpoisuus ja yhteisten opintojen opettajan kelpoisuus (soveltuva tutkinto ja opettajan pedagogiset opinnot).

Arvostamme kokemusta ammatillisesta koulutuksesta sekä ajantasaisia tietoteknisiä ja verkkopedagogisia taitoja. Arvostamme valmiutta opettaa toista kotimaista tai vieraita kieliä (englanti, ruotsi, saksa).

Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, kykyä joustavaan yhteistyöhön sekä yrittäjyyden tai yrittäjämäisen toimintatavan tuntemusta.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

YTO- ja VALMA -tiimin tiimiesimies Petri Laatunen, p. 020-615 739, petri.laatunen(a)ksao.fi
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Kouvolan seudun ammattiopisto
Osoite: Utinkatu 44-48, 45200 Kouvola

Kouvola on asukkaitaan palveleva aktiivinen luonto- ja urheilukaupunki. Arki sujuu ja asuminen on edullista n. 82 000 asukkaan kaupungissa. Elämä on laadukasta hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Liikkuminen on helppoa ja liikenneyhteydet muualle Suomeen ovat hyvät.

Tervetuloa joukkoon! Viihdyt varmasti.

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.