Tuntiopettaja, viherala / Tredu - Tampereen kaupunki

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme viheralan tuntiopettaja määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1.-31.12.2021 Tredun Kivimiehenkadun toimipisteeseen Nokialle.

Viheralan tuntiopettajan tehtäviin kuuluu alan ammatillisten aineiden opetus erilaisissa oppimisympäristöissä, työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaus sekä näyttötilaisuuksien suunnittelu, ohjaus ja arviointi.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan.

Opetustehtävä edellyttää erityisen vahvaa käytännön ammattitaitoa viheralan konkreettisista työtehtävistä. Kivirakennusalan osaaminen katsotaan eduksi. Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Lisäksi edellytämme HOKS-osaamista, oppilaitoksen tietojärjestelmien, kuten Wilma-oppilashallintojärjestelmän hallintaa sekä Moodle-oppimisympäristön ja Teams-ohjelmiston käyttökokemusta. Eduksi katsotaan hyvät työelämäyhteydet alan yrityksiin ja sidosryhmiin sekä yrittäjätausta.

Työ edellyttää myös BC-luokan ajokorttia ja valmiutta työskennellä Tredun muissa toimipisteissä sekä erilaisissa alaan liittyvissä projekteissa.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa 19.-29.10.2020 koulutuspäällikkö Marja Lehtisaari, puh. 040 806 3151 ja sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 29.10.2020.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan Rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen
tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa 19.-29.10.2020 koulutuspäällikkö Marja Lehtisaari, puh. 040 806 3151 ja sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi

Tredu Ammatillinen koulutus
Osoite: Kivimiehenkatu 6, 37100 Nokia

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka