Kajaanin kaupungin perusopetuksessa on haettavana päätoimisen tuntiopettajan määräaikainen tehtävä ajalle 22.11.2021-4.6.2022. Opetettavat aineet fysiikka ja kemia, opetustunteja 16/vko.

Sijoituspaikka on Lehtikankaan koulu, joka sijaitsee Lehtikankaan monitoimitalossa. Oppilaita koulussa on lähes 800. Yleisopetuksen luokkien lisäksi koulussa on erityisluokkia monimuotoisesti sekä yläluokilla liikuntapainotteiset erikoisluokat. Tule osaksi osaavaa joukkoamme!

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, nykyaikaisten opetusvälineiden ja -menetelmien hallintaa sekä kehittävää työotetta.

Kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimusten asetuksen nro 986/1998 mukaiset.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaisesti. Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Ote on toimitettava 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Työnantajan pyytäessä on esitettävä todistus huumausainetestistä. Koeaika on puolet virkasuhteen kestosta.

Hakemukset pyydetään toimittamaan viimeistään 26.10.2021 klo15 mennessä sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi. Postitse lähetettävä hakemus lähetetään osoitteella: Kajaanin kaupunki, kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani.

Kajaanin perusopetus kuuluu sivistystoimen alaisuuteen ja sitä johtaa perusopetuksen tulosalueen johtaja.

Kaupungissa on 13 perusopetuksen koulua, joista kaikilla on oma rehtori. Opetusta annetaan 16 eri toimipisteessä. Koulukiinteistöt ovat Kajaanissa kunnossa, koska kaupunki on panostanut koulukiinteistöjen peruskorjauksiin ja uudisrakentamiseen. Lyhyiden välimatkojen ja luonnon läheisyyden ansiosta kouluarjen toteuttaminen on meillä monimuotoista ja vaivatonta.

Kajaanin kaupungin perusopetuksessa on jo vuosia satsattu tietotekniseen osaamiseen ja oppilaiden henkilökohtaisiin laitteisiin, yhteiseen pedagogiseen kehittämiseen ja oppilashuoltoon. Erikoisluokista musiikki-, liikunta- ja matematiikkaluokat saavat täydennystä lv. 2021-2022 alusta alkaen kaksikielisen opetuksen aloittaessa aluksi 1-4 luokilla.

Lisätietoja

https://www.kajaani.fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/peruskoulut-ja-hallinto/lehtikankaan-koulu/
https://www.kajaani.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lehtikankaan koulun rehtori ja Lehtikankaan monitoimitalon johtaja, Kalle Komulainen, p. 044 7100 142
sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@edukajaani.fi

Lisätietoja

Kajaanin kaupunki, Sivistystoimiala, Perusopetus

Kajaani on 38 000 asukkaan Kainuun maakuntakeskus. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon. Kajaanin kaupungin 2 000 hengen henkilöstö on osaavaa ja muutosvalmista.

Kajaanin perusopetus tekee hyvää työtä ja näyttää monessa asiassa suuntaa valtakunnallisesti. Pedagogisen kehitystoiminnan innovaatiot jatkavat laadukasta kehitystyötä, jota esimerkiksi erityisopetuksen saralla on Kajaanissa tehty jo pitkään. Kajaanissa koulutuspalvelut ovat helposti saavutettavissa opiskelijan asuinpaikasta riippumatta.


Osoite: Rinnekatu 2 A, 87500 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat