Kankaanpään kaupungin opetustoimessa (Kankaanpään Yhteislyseo ja Honkajoen lukio) julistetaan haettavaksi reaaliaineiden (hi, yh) päätoimisen tuntiopettajan sijaisuus, ajalle 9.8.-22.12.2021. Tehtävään sisältyy myös perusasteen opetusta.

Kankaanpään Yhteislyseo ja Honkajoen lukio muodostavat lukiokokonaisuuden, jossa eri aineiden opettajat työskentelevät tarpeen mukaan kummassakin yksikössä.
Toivomme työyhteisöömme yhteistyökykyistä, innostavaa ja opetuksen kehittämisestä kiinnostunutta opettajaa.


Työsuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.
Kelpoisuusehdot ovat asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (14.12.1998/986) mukaiset.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista. Kahden kuukauden koeaika.

Hakemukset lähetetään sähköisesti www.kuntarekry.fi. Postissa lähetettäviin hakemuksiin on liitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset (kopiot) sekä nimikirjaote tai ansioluettelo ja ne lähetetään osoitteeseen rehtori Jukka-Tapio Laine, PL 176, 38701 Kankaanpää. Hakemuksia ei palauteta.
Päätös valinnasta ilmoitetaan hakijoille sähköisesti ellei hakija toisin ilmoita.

Lisätietoja

http://www.kyll.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Jukka-Tapio Laine
puh 044-5772 381
sähköposti jukka-tapio.laine@kankaanpaa.fi

Lisätietoja

Kankaanpään kaupunki

Kankaanpään kaupunki on noin 13 000 asukkaan Pohjois-Satakunnan keskuskunta – moderni ja omaleimainen kaupunki, jossa on tilaa luovuudelle. Kankaanpää yhdistää alueen voimavarat hyvinvoinnin ja kehityksen edistämiseksi. Meiltä löydät viihtyisän asuinympäristön ja monipuoliset vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet.

Noin 500 työntekijän yhtenä tärkeänä tavoitteenaan on uuden kaupunkistrategian mukaisesti "KANKAANPÄÄ – Pohjoisen Satakunnan tunnettu ja tunnustettu keskus". Henkilöstöpolitiikan osalta tärkeänä päämääränä on osaava, motivoitunut, luova ja muutoskykyinen henkilöstö. Henkilöstön työhyvinvoinnin kehittäminen on meille tärkeää. Hyvinvoiva ja osaava henkilöstö on paras takuu laadukkaille palveluille.

www.kankaanpaa.fi


Osoite: Keskuskatu 28, 38700 Kankaanpää
Kankaanpään kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat