Skip to main content
test

Haemme Kajaanin kaupungin perusopetukseen päätoimista tuntiopettajaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 9.1- 12.3.2023. Työskentelet Keskuskoulussa joka on yksi suomen vanhimpia yhtenäisiä peruskouluja. Koulu on remontoitu vastaamaan nykyajan tarpeita ja se sijaitsee aivan Kajaanin kaupungin keskustan tuntumassa.

TARJOAMME SINULLE

Mielenkiintoisen työn yläkoulun aineenopettajana, jossa opetettavat aineet ovat matematiikka, fysiikka ja kemia. Keskuskoulu on monikielinen ja monikulttuurinen yhteisö, jossa työskennellään asiantuntijatiimeissä, tehdään työtä yhdessä ja toimitaan hyvässä vuorovaikutuksessa sekä henkilöstön, että oppilaiden ja heidän perheidensä kanssa. Koulussa on yhteensä oppilaita on noin 650 ja henkilökuntaa noin 90 henkeä.

Palkkaus on OVTES:n mukainen.

ODOTAMME SINULTA

Hyvää aineenhallintaa ja vuorovaikutustaitoja. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja sekä nykyaikaisten opetusvälineiden ja -menetelmien hallintaa ja kehittävää työotetta.

Kelpoisuusehtona aineenopettajan kelpoisuus opetettavissa aineissa, asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista nro 986/1998. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös muu soveltuva tutkinto tai opetuskokemus huomioidaan. Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

TYÖNANTAJAN TIEDOT

Kajaanissa perusopetus kuuluu sivistystoimialaan, ja sitä johtaa perusopetuksen tulosalueen johtaja. Meillä on yhteensä 14 perusopetuksen koulua, joissa on oma rehtorinsa. Kajaanin kouluja on remontoitu vastaamaan muuttuvia opetusmenetelmiä, ja tieto- ja viestintäteknologiaa hyödynnetään opetuksessa ensimmäisestä luokasta lähtien. Meillä perusopetus on monikulttuurista, ja vuonna 2021 käynnistyi myös laajamittainen kaksikielinen perusopetus, jossa opetusta annetaan englanniksi ja suomeksi. Kajaanissa on myös musiikki-, liikunta- ja matematiikkaluokat.


ASTU KAJAANIN AIKAVYÖHYKKEELLE

Kajaani sijaitsee keskellä Suomea toimivien liikenneyhteyksien, upeiden vaaramaisemien ja vesistöjen ympäröimänä. Viihtyisää kaupunkiympäristöä kehitetään ja hoidetaan jatkuvasti kuntalaisten iloksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi.

On todistettu, että Kajaanissa vuorokauteen mahtuu 26 tuntia. Viikkojen, kuukausien ja vuosien kuluessa siitä kertyy paljon ylimääräistä aikaa. Aikaa tehdä sitä mitä olet aina halunnut tehdä. Aikaa kasvaa ja unelmoida.

Kyseessä onkin ihan oma aikavyöhykkeensä, jolla on mahdollista toteuttaa asioita, joista monissa kaupungeissa voi vain haaveilla. Kajaanin aikavyöhyke on kehittynyt suojassa ruuhkaparvilta ja jonotukselta. Kajaanin aikavyöhyke sopii sinulle, joka haluat harrastaa ja nauttia vapaa-ajasta. Toteuttaa itseäsi, saada asioita aikaan työelämässä ja viettää aikaa perheesi kanssa. Täällä sinun ei tarvitse valita tärkeiden asioiden väliltä.
Lue lisää elämästä Kajaanissa: www.kajaani.fi/267

KIINNOSTUITKO?

Hakuaikaa jatkettu, hae meille viimeistään 7.12.2022 klo 15.00 mennessä! Hakemuksen voit täyttää sähköisesti Kuntarekryn sivulla tai toimittamalla postitse osoitteeseen: Kajaanin kaupunki, kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani.
tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista nähtäväksi lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on 1 kuukausi.

Tule osaksi osaavaa joukkoamme!

Lisätietoja

http://www.kajaani.fi/
http://www.kajaani.fi/fi/keskuskoulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Keskuskoulun rehtori Erna Huhtala p. 040 1677 268, erna.huhtala@edukajaani.fi

Lisätietoja

Kajaanin kaupunki, Sivistystoimiala, Perusopetus

Kajaani on 38 000 asukkaan Kainuun maakuntakeskus. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon. Kajaanin kaupungin 2 000 hengen henkilöstö on osaavaa ja muutosvalmista.

Kajaanin perusopetus tekee hyvää työtä ja näyttää monessa asiassa suuntaa valtakunnallisesti. Pedagogisen kehitystoiminnan innovaatiot jatkavat laadukasta kehitystyötä, jota esimerkiksi erityisopetuksen saralla on Kajaanissa tehty jo pitkään. Kajaanissa koulutuspalvelut ovat helposti saavutettavissa opiskelijan asuinpaikasta riippumatta.


Osoite: Väinämöisenkatu 28, 87100 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat