Skip to main content
test
Tuntiopettajan (MU,UE) viransijaisuus - Jämsän kaupunki

Haemme musiikin ja uskonnon (UE) tuntiopettajan viransijaista ajalle 8.1. -1.6.2024. Opetusta vuosiluokilla 5.-9. Opetustunteja on vähintään 22. Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/98 mukaiset ja tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Hakijan tulee täyttää TEM:n asettamat vaatimukset vuorotteluvapaan sijaisesta. Toivomme hakijalta oppimiseen innostavaa otetta, hyvää yhteistyötaitoa, joustavaa asennetta työhön sekä halua työnsä jatkuvaan kehittämiseen.

Jämsän kaupunki on savuton työpaikka.
Hakuaika päättyy 30.11.2023 klo 18.00 mennessä.
Tehtävässä on yhden kuukauden koeaika.
Valitun tulee 30 päivän kuluessa tiedoksisaannista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, sekä esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.jamsa.fi
https://peda.net/jamsa/perusopetus/jyk

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa perusopetuksen rehtori Antti Manninen (p.0400420267) antti.manninen@jamsa.fi

Lisätietoja

Jämsän kaupunki, 42300 Jämsänkosken yhtenäiskoulu

Jämsä on noin 20 000 asukkaan yhteisöllinen, palveluhenkinen ja yllättävän monipuolinen kaupunki. Jämsässä on reilusti harrastus- ja työmahdollisuuksia, uudet koulut sekä kaikki sujuvan arjen takaavat palvelut.

Jämsän kaupunki on noin 900 työntekijän kehitysmyönteinen työyhteisö, jossa on nykyaikainen työympäristö ja työvälineet. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehditaan ja tasa-arvon sekä yhdenvertaisuuden toteutumista seurataan jatkuvasti.

Tarjoamme kehitysmyönteisen työyhteisön, mukavat työkaverit, nykyaikaisen työympäristön ja työvälineet, mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja muun tarvittavan tuen. Järjestämme työhön tarvittavaa koulutusta ja täydennyskoulutusta.

Jämsän kaupunki työnantajana mittaa työelämänlaatua säännöllisesti. Jämsän kaupunki tukee henkilöstön hyvinvointia mm. tarjoamalla henkilöstölleen Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun. Autamme tarvittaessa mielellämme asumisjärjestelyissä


Osoite: Opintie 49, 42300 Jämsänkoski

Sinulle suositellut työpaikat