test
Tuntiopettajan sijaisuus pintakäsittelyala - Kouvolan kaupunki

Haemme Kouvolan seudun ammattiopistoon pintakäsittelyn ammattiaineiden opettajan sijaista, rakennusmaalauksen osaamisalaan.

Työtehtäviisi kuuluu mm. Pintakäsittelyalan perustutkinnon (rakennusmaalauksen) opetustyö, oppilaitoksen asiakastyökohteissa toimiminen, yhteistyö alan yrityskumppaneiden kanssa, työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaus ja oppisopimusopiskelijoiden ohjaaminen.


Tehtävän hoitaminen edellyttää käytännön työkokemusta rakennusmaalauksesta, sekä hyviä ohjaus- ja vuorovaikutustaitoja. Opetustehtävässä tarvitaan lisäksi myönteistä asennetta yhteistyöhön ja tiimityöskentelyyn. Arvostamme kokemusta erityisen tuen opiskelijoiden opetuksesta ja ohjauksesta sekä ammatillisen koulutusjärjestelmän tuntemista.

Opettajan tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen 986 / 1998 ja siihen tehdyn muutoksen (1150 / 2017) mukaisesti.
Opettajakokemus nuorten tai aikuisten parissa on toivottavaa.
Valittavalta edellytämme oma-aloitteisuutta, tieto - ja viestintäteknisiä taitoja sekä kehittämismyönteisyyttä. Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot ovat välttämättömiä. Toivomme kiinnostusta verkko-opetustaitoihin.
Valitun on toimitettava selvitys terveydentilasta sekä esitettävä alaikäisten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jari Niinimäki puh. 02061 51254
Tapani Ranta puh. 02061 58125
Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@ksao.fi
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Lisätietoja

Kouvolan kaupunki, Sivistys, Kasvatus ja opetus, Kouvolan seudun ammattiopisto

Kouvola on asukkaitaan palveleva aktiivinen luonto- ja urheilukaupunki. Arki sujuu ja asuminen on edullista n. 82 000 asukkaan kaupungissa. Elämä on laadukasta hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Liikkuminen on helppoa ja liikenneyhteydet muualle Suomeen ovat hyvät.

Tervetuloa joukkoon! Viihdyt varmasti.

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Utinkatu 48, 45100 Kouvola
Kouvolan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat