Skip to main content
test

Asikkalan kunnassa julistetaan haettavaksi Vääksyn Yhteiskoulun yläkoulun ja lukion matemaattisten oppiaineiden määräaikainen tuntiopettajan virka ajalle 17.10..2022-31.7.2023

Opetustuntien määrä vahvistetaan lukuvuosittain
Määräaikaisuuden perusteena on varsinaisen viranhaltijan opintovapaa.

Haku- ja valintakriteerit

-Hakijalla on ylempi korkeakoulututkinto ja pätevyys johonkin opetettavasta oppiaineesta (MA, FY) sekä suorittanut opettajan pedagogiset opinnot.

-Hakija omaa hyvät sosiaaliset vuorovaikutustaidot- ja yhteistyötaidot.

-Hakijalla on halu ja kyky tehdä yhteistyötä.

-Hakijalla on halu ja kyky yhteistyöhön sekä työn kehittämiseen.

-Hakijan oma pedagogiikka tukee eri tasoisten oppilaiden oppimista.

-Hakija tuntee ja on käyttänyt seuraavia O365-sovelluksia: Outlook, OneNote, OneDrive ja Teams.

Täytä hakemus www.kuntarekry.fi -sivustolla. Hakuaikaa on jatkettu 10.10.2022 klo 12 asti ja tehtävänkuvaa on tarkistettu.

Virkojen kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaiset. Palkkaus on OVTES:n mukainen. Koeaika määräytyy virkaehtosopimuksen mukaan.

Virkaan valitun henkilön valinta on ehdollinen siihen saakka kunnes valittu toimittaa lääkärintodistuksen ja rikosrekisteriotteen. Lääkärintodistus ja rikosrekisteriote tulee toimittaa Vääksyn Yhteiskoulun rehtorille ennen töiden aloittamista.

Lisätietoja

http://www.asikkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Jarkko Koponen
puh. 044-7780 411, sähköposti jarkko.koponen(a)asikkala.fi.

Lisätietoja

Asikkalan kunta, Kasvatus- ja opetuspalvelut, Peruskoulut ja lukio

Vääksyn Yhteiskoulu koostuu yläkoulusta (luokat 7-9) ja lukiosta. Yläkoulussa on noin 350 oppilasta ja lukiossa noin 180 opiskelijaa. Yhteiskoulussa toimii yleisopetuksen luokkien lisäksi pienryhmiä, TUPA-luokkia. Koulussa toteutetaan avoimen oppimisympäristön periaatetta, jossa opiskelijat valitsevat oman polkunsa. Viihtyisä ja turvallinen oppimisympäristö on kaikkien tavoitteena.

Asikkala on Suomen liikkuvin kunta vuonna 2018. Meillä liikuntahallin kuntosali ja liikuntatilat ovat ilmaisia käyttäjille. Koulumme ovat Liikkuvia kouluja. Asikkalan kunta on savuton työpaikka.

Asikkalan kunta on rakkauden arvoinen.


Osoite: Koulukuja 2, 17200 Vääksy
Asikkalan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat