Tunturi-Lapin  ja Pellon lastenvalvojan virka - Kittilän kunta

Tunturi-Lapin (Enontekiö, Muonio, Kolari, Kittilä) ja Pellon kunnissa on haettavana yhteinen lastenvalvojan virka. Virka on määräaikainen vuoden 2022 loppuun saakka.
Viran isäntäkuntana toimii Kittilä.

Tehtävässä edellytetään sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuuksista (817/2015) annetun lain 3 ja 7 §:n mukaista pätevyyttä.
Tehtäväkohtainen palkka on 3850 e/kk. Työ edellyttää toimipisteiden välillä oman auton käyttöä.

Tunturi-Lapin ja Pellon yhteisen lastenvalvojan virkatehtäviin kuuluvat elatussopimusten, huolto- ja tapaamissopimusten sekä isyysasiakirjojen valmistelu ja päättäminen, osallistuminen päävastuullisena olosuhdeselvitysten tekemiseen sekä lasten ja vanhempien
valvottujen tapaamisten valmistelu ja niistä päättäminen. Lisäksi lastenvalvojan tehtäviin kuuluu huolto- ja tapaamisasioiden sovittelu ja täytäntöönpano sekä perheasioiden sovittelu.

Lastenvalvoja saa tarvittaessa työparin lapsen kotikunnasta ja hän voi harkintansa mukaan pyytää konsultaatio- tai työpariapua asiakkaan kotikunnan toimen- tai viranhaltijalta.

Virkaan valitun tulee esittää ennen viran vastaanottamista alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä kopiot tutkintotodistuksista, jotka jätetään työnantajalle. Lisäksi hänen on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Hakemukset liitteineen on toimitettava viimeistään 12.8.2020 klo 15.00 mennessä sähköisen hakulomakkeen kautta www.kuntarekry.fi (cv on mahdollista liittää liitetiedostona).

Tutustu työnantajaan

Vastaava sosiaalityöntekijä Anri Tiri 31.7.2020
puh. 0400 139684 saakka ja 3.8.2020 alkaen vt. perusturvajohtaja Tiina Huilaja puh. 040 8476526

Kittilän kunta, Sosiaali- ja terveystoimi, Sosiaalitoimi
Osoite: Valtatie 15, 99100 Kittilä

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue ja kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.