Skip to main content
test
Tuotantoassitentti Pitsiviikon tuotantotiimiin - Rauman kaupunki

Rauman kulttuuri- ja museopalvelut hakee tuotantoassistenttia kaupunkifestivaali Pitsiviikon tuotantotiimiin.

Kesätyöjakson aikana tuotantoassistentti pääsee tutustumaan festivaalituotannon eri osa-alueisiin ja ison tapahtumatuotannon rakentumiseen. Työtehtäviin kuuluu laajasti erilaisia tapahtumatuotannon avustavia tehtäviä sekä esimerkiksi tapahtumaviestintää ja -markkinointia ja tapahtuman käytännön järjestelyjä. Tehtäviä voidaan painottaa hakijan kykyjen ja kiinnostuksen sekä tuotannon tarpeiden mukaan sopivaksi.

Hakijalta edellytetään kiinnostusta tapahtuma-alaa kohtaan, itsenäistä ja reipasta otetta työhön, hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Eduksi katsotaan kokemus erilaisten tekstien kirjoittamisesta ja sisällöntuotannosta verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan sekä taitto- ja kuvankäsittelyohjelmien osaaminen. Tehtävä sopii kulttuuri- ja viestintäalan korkeakouluopiskelijalle.

Tuotantoassistentin tehtävä on kestoltaan neljän kuukauden mittainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisessä järjestelmässä (www.rauma.fi/rekry). Hakuaika päättyy 15.2.2023 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.rauma.fi
https://www.pitsiviikko.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa
museo- ja kulttuurijohtaja Risto Kupari, p. 044 793 3520
Mahdolliset paperihakemukset os. Rauman kaupunki, Kanalinranta 3, PL 113, 26101 Rauma. Kuoreen merkintä "Tuotantoassistentti, kesätyö, RAU-25-4-23".

Lisätietoja

Rauman kaupunki, sivistystoimiala, kulttuuri- ja museopalvelut

Rauman kaupunki on vuonna 1442 perustettu Suomen kolmanneksi vanhin kaupunki, jonka upea miljöö tuo energiaa ja innovatiivisuutta myös työntekoon. Rauman kaupunki tarjoaa monipuolisia kesätyömahdollisuuksia innokkaille, reippaille ja aktiivisille nuorille. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Kanalinranta 3, 26100 Rauma

Sinulle suositellut työpaikat