Tuotantopäällikkö - Keravan kaupunki

Haemme ateriapalveluiden iloiseen, osaavaan ja tehokkaaseen joukkoomme

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

Tätä tulet meille tekemään:

Tuotantopäällikkönä tulet kehittämään ja käynnistämään kesällä 2021 valmistuvan uuden Cook and Chill tuotantokeittiön toiminnan. Sinulla on vahva kokemus ateriapalvelutuotannosta, sekä omaat hyvät johtamis- ja yhteistyötaidot. Ymmärrät tuotantokeittiön taloudellisen ja tehokkaan toiminnan perusteet. Motivoidut ateriapalveluiden kehittämisestä niin strategisella kuin operatiivisella tasolla yhdessä tiimisi kanssa.
Sinulla on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto. Pääasia on, että työkokemuksesi Cook and Chill ateriatuotannosta, sekä johtamiskokemuksesi vakuuttaa meidät kyvyistäsi lähteä toimimaan tuotantopäällikkönä uudessa keittiössämme. Olet joustava ja omaat hyvät IT- taidot, sekä sinulla on käyttökokemusta ruokatuotannonohjausjärjestelmästä. Sinulla on kyky toimia itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Tule mukaan huippuporukkaan kehittämään kanssamme Keravan kaupungin ateriapalveluita. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa voit myös kasvattaa omaa osaamistasi.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Hakija voi ilmoittaa oman palkkatoivomuksen. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävä edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Lisätietoja

https://www.kerava.fi/
https://kerava.fi/kerava-info/kerava-työnantajana

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa ateriapalvelupäällikkö Kati Moisio, p. 040-3184767

Kaupunki tekniikka, ateriapalvelut
Osoite: Kultasepänkatu 7, 04250 Kerava

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1800 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 37 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin.