Tuotantopäällikkö - Hyvinkään kaupunki

Tule mukaan rakentamaan palveluja yli 47 000 hyvinkääläiselle. Uudenmaan viidenneksi suurimmassa kaupungissa teemme yhdessä töitä 1 700 ammattilaisen voimin asukkaita, yrityksiä, yhdistyksiä ja kaikkia meillä vierailevia varten. Toimintakulttuuriimme kuuluu innostuneisuus, sitoutuneisuus ja tehokas työtyyli.

Hyvinkään Vesi on kunnallinen liikelaitos, joka vastaa Hyvinkään kaupungin vesihuollosta. Laitoksen toimintaan kuuluu vedenottamoiden, verkostojen ja jätevedenpuhdistamon käyttö, kunnossapito ja rakentaminen. Hyvinkään Veden palveluksessa on noin 30 henkilöä.

Hyvinkään Vesi hakee vakinaiseen työsuhteeseen

Tuotantopäällikköä

Tuotantopäällikkö johtaa tuotanto- ja ympäristö - vastuualuetta Hyvinkään Vedessä. Hän vastaa puhtaan veden tuotannosta, laitosten ylläpidosta ja huollosta, raakaveden hankinnasta ja on mukana puhdasvesipuolen laitosten rakentamisessa. Vesihuoltojohtajan sijaistaminen tarvittaessa kuuluu myös tehtäviin. Lisäksi hän vastaa talousveden laatuun ja ympäristön-, erityisesti pohjaveden, suojeluun liittyvistä tehtävistä. Hänen tehtävänään on vastata asiakkaiden kysymyksiin mm. talousveteen liittyen ja pitää yllä sujuvaa vuoropuhelua viranomaisten kanssa.

Odotamme hakijalta vankkaa otetta ja kykyä kehittää vastuualueensa toimintaa, ongelmanratkaisutaitoa ja päätöksentekokykyä vaativissakin tilanteissa. Hakijan tulee myös olla yhteistyötaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen.

Tuotantopäälliköltä edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, vedenkäsittelyyn ja talousveden laatuun liittyvää asiantuntemusta ja riittävää kokemusta alalta vastaavanlaisista tehtävistä. Pohjaveteen liittyvä asiantuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän innostuneessa, vastuuntuntoisessa ja uudistusmyönteisessä joukossamme. Pääset osallistumaan monipuolisiin tehtäviin ja hankkeisiin, joissa voit hyödyntää osaamistasi ja edelleen kehittää ammattitaitoasi. Työsi tukena on oman organisaatiomme ja eri yhteistyötahojemme motivoituneet ammattilaiset.

Työpaikkasi sijaitsee Hyvinkään Veden avarissa toimistotiloissa Kerkkolankadulla.

Työtehtävä alkaa 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen henkilöstön työehtosopimuksen (TS) mukaan. Tehtävää täytettäessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valinta on ehdollinen, kunnes tehtävään valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen kuntarekry.fi -järjestelmän (työavain 330071) kautta 1.2.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hyvinkään Veden vesihuoltojohtaja Marita Honkasalo puh. 040 745 4915, marita.honkasalo@hyvinkaa.fi tai Hyvinkään kaupungin tekniikan ja ympäristön toimialajohtaja Marko Hytönen puh. 040 8291625, marko.hytonen@hyvinkaa.fi.

Lisätietoja

https://www.hyvinkaa.fi/hyvinkaan-vesi/

Tutustu työnantajaan

Hyvinkään Veden vesihuoltojohtaja Marita Honkasalo puh. 040 745 4915, marita.honkasalo@hyvinkaa.fi tai Hyvinkään kaupungin tekniikan ja ympäristön toimialajohtaja Marko Hytönen puh. 040 8291625, marko.hytonen@hyvinkaa.fi.

Hyvinkään kaupunki, Hyvinkään Vesi
Osoite: Kerkkolankatu 42, 05800 Hyvinkää

Hyvinkäällä luodaan kasvua, kauppaa, koteja ja komeita kouluja. Tehdään tutkimusta ja tuotekehitystä, toimitiloja ja taidetta. Nautitaan sujuvasta arjesta. Hyvinkää on hyvinkääläisten tekemä. Täällä eletään elämää, josta on helppo olla ylpeä.