Tuotantopäällikkö ruokapalvelut - Kaarea Oy

Tulisitko tuotantopäälliköksi Kaareaan?

Haemme tuotantopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Kaarean ruokapalveluihin Varsinais-Suomeen.

Etsimme henkilöä, jolle suurkeittiön toimintaympäristö on tuttu. Tunnet keittiölaitteiden sielunelämän ja mahdollisuudet, uskallat ennakkoluulottomasti kokeilla ja testata. Olet toimipisteidemme palveluesimiesten oikea käsi ja valmis myös sijaistamaan heitä tarvittaessa. Erilaisten järjestelmien käyttö on sinulle luontevaa. Toiminta-alueemme on Varsinais-Suomi ja työpisteesi vaihtelee tilanteiden mukaan, käytössäsi on työnantajan auto. Olet ratkaisukeskeinen, sekä taitava organisoimaan ja kehittämään toimintaa. Työskentelet tavoitteellisesti, johdat muutoksia innostavalla esimerkilläsi, haastat sekä kannustat toimipaikkojen henkilöstöä. Omaat asiakaslähtöisen asenteen, erinomaiset yhteistyötaidot sekä taidon motivoida muita. Olet ajan hermoilla alan kehityksestä ja ammennat sieltä ideoita toiminnan uudistamiseksi.

Toivomme sinulta tuoreita ja idearikkaita näkökulmia ainutlaatuisen asiakaskokemuksen luomiseen vastuullisuusperiaatteitamme peilaten. Sinulla on tehtävään soveltuva ammattitutkinto sekä useamman vuoden kokemus suurtalouskeittiöistä ja esimiestyöstä. Aiempi kokemus palvelukonseptien luomisesta sekä prosessien kehittämisestä tukevat sinua tehtävässäsi.

Tarjoamme antoisan ja vakituisen työn kasvavassa yhtiössä, sekä Avainta Tes:n mukaiset vuosilomaedut. Panostamme henkilöstömme kouluttamiseen sekä työskentelyyn turvallisessa työyhteisössä. Työpaikka on savuton.

Täytä sähköinen hakemus ansioluettelon kera. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Haastattelemme jo hakuajalla, ja täytämme tehtävän heti kun löydämme Sinut!

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella joko sähköpostitse toimialajohtaja Sari Markkola-Niemeltä sari.markkola-niemi@kaarea.fi tai puhelimitse 3.9.2021 klo 14-16 ja 6.9.2021 klo 9-11 p. 040-740 4851

Lisätietoja

Kaarea Oy

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea on yli 450 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin


Osoite: Turku, 20520 Turku
Kaarea Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat