Tuoteomistaja (HSL-DW) - HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Tuoteomistaja (HSL-DW) - HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Teknologiaratkaisut -osasto vastaa HSL:n tietohallintopalveluista, operatiivisten järjestelmien kehittämisestä ja ylläpidosta sekä tuottaa ja hankkii tarvittavat järjestelmäratkaisut. Sisäiset palvelut -ryhmä vastaa IT-palveluiden tuottamisesta HSL:ssä.

Haluatko olla mukana kehittämässä HSL:n tulevaisuuden digitaalisia palveluita? Haluatko tehdä työtä, jolla vaikutat reilun miljoonan ihmisen päivittäiseen elämään?

Etsimme TUOTEOMISTAJAA (HSL-DW),

joka vastaa HSL:n keskitetystä tietovarastosta ja raportoinnista. Olemme kehittämässä keskitettyä tietovarastoa (HSL-DW) ja tuoteomistajana pääset mukaan vaikuttamaan tähän kehitysprojektiin. Tuoteomistajana keskustelet toimialojen prosessiomistajien kanssa tuotteen kehitystarpeista ja vastaat siihen liittyvästä toimittajaohjauksesta. Vastaat siis siitä, että HSL-DW:n ja raportoinnin kehittämisessä tehdään oikeita asioita. Vastuullasi on myös HSL-DW:n backlogin ja kehittämisjärjestyksen hallinta ja ylläpito. Vastaat siitä, että kehittäminen on kokonaisarkkitehtuurin linjausten mukaista ja täyttää toimialojen tarpeet.

Odotamme, että sinulla on kokemusta tietovarastoinnista, palveluhallinnasta ja raportointityökaluista (kuten PowerBI). Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja tulet sujuvasti toimeen suomeksi ja englanniksi. Tietoarkkitehtuuriosaaminen ja Azure-pilvipalvelun tuntemus ovat eduksi.

Tarjoamme sinulle
• monipuolisen työn, jolla on vaikutusta pääkaupunkiseudun ihmisten arkeen
• innostuneet kollegat, hyvän työilmapiirin
• hyvät henkilöstöedut ja mahdollisuudet omaan kehittymiseen
• työpaikan hyvien yhteyksien varrelta Pasilasta
• joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn

Tehtävä on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian. Haastattelut tapahtuvat pääsääntöisesti elokuussa.

Liitä hakemukseen palkkatoiveesi ja ansioluettelosi.

Lisätietoja

https://ura.hsl.fi/#/

Tietohallintopäällikkö Seppo Perkiö p. 040 569 1683 (pe 14.6. klo 11-12 ja ke 26.6. klo 11-12) tai seppo.perkio@hsl.fi

HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä
Osoite: Opastinsilta 6 A, 00520 Helsinki

HSL:llä on tärkeä rooli pääkaupunkiseudun asukkaiden arjessa. HSL-liikenteessä tehdään yli miljoona matkaa päivittäin bussilla, junalla, metrolla, raitiovaunulla ja kaupunkipyörällä. Kehitämme palveluitamme asiakkaidemme kanssa ja rakennamme yhdessä maailman toimivinta kaupunkiseutua. Meitä joukkoliikenteen ammattilaisia on reilu 400 ja olemme ylpeitä työstämme. Kestävällä liikkumisella luodaan sujuva arki ja viihtyisä kaupunkiseutu. Tule mukaamme - parhaat matkat tehdään yhdessä!

Tutustu työnantajaan