Tuottaja - Lahden kaupunki

Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021 ja suunnannäyttäjä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Aiomme olla hiilineutraali kaupunki vuoteen 2025 mennessä. Tervetuloa Lahteen rakentamaan kestävää tulevaisuutta. Haemme viestintään sosiaalisen median TUOTTAJAA ajalle 1.4.2021 - 31.3.2022.

Sinua odottaa ammattitaitoinen ja kannustava viestinnän ammattilaisten joukko ja monipuoliset viestinnän tehtävät. Teemme tiivistä yhteistyötä, mutta myös itsenäinen ote ja kyky suunnitella omaa ajankäyttöä ovat menestyksen edellytys. Tule työskentelemään osana ammattitaitoista tiimiä!

Tunnet sosiaalisen median käytännöt. Tiedät miten tavoittaa eri kohderyhmiä ja millainen sisältö toimii eri kanavissa. Osaat tehdä puhuttelevia videoita, jotka jättävät muistijäljen. Arvostamme alalle soveltuvaa koulutusta, näkemystä kaupunkilaisuudesta sekä luovaa otetta. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 12.3.2021 klo 9.00.

Lisätietoja

https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/tietoja-lahdesta/viestintapalvelut/
https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/lahti-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Viestintäjohtaja Heini Moisio, p. 050 383 6504

Lahden kaupunki, Konsernipalvelut, Viestintäpalvelut
Osoite: Harjukatu 31, 15100 Lahti

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi?

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021 ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3600 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!