Skip to main content
test
Turismkoordinator - Lohjan kaupunki

Lojo är en vacker insjöstad i västra Nyland, där turismen visar en stark ökning. Lojo erbjuder ett rikt utbud av evenemang och ligger centralt i södra Finland, ungefär en halvtimme från huvudstadsregionen. Lojo är också en betydande stugort, en av de största i Finland med cirka 8 500 fritidshus.

Vi söker en turismkoordinator för tillsvidareanställning till Lojo stads turismtjänster.

Turismkoordinatorns uppgift är att tillsammans med turistchefen, övriga aktörer inom organisationen och företagare från Lojo utveckla och främja Lojo stads turismtjänster. Dessutom ingår det i uppgifterna försäljnings- och marknadsföringsuppgifter, kundserviceuppgifter och uppgifter relaterade till beredning av beslut, administrativa processer och arbete med intressentgrupper.

Arbetet förutsätter förtrogenhet med främjandet av hållbar turism, god samarbets- och nätverksförmåga samt självstyrning.

Vi värdesätter ett innovativt och utvecklande förhållningssätt, förmåga att uppträda och erfarenhet av att producera innehåll för sociala medier och digital kommunikation.

Arbetet börjar 1.9.2022 eller enligt överenskommelse.

Behörighetsvillkor: lämplig högskoleexamen och tillräcklig erfarenhet inom utveckling av turismen.

Vi förutsätter utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i finska och engelska samt tillfredsställande muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.

Den uppgiftsrelaterade lönen är 2864,21€/mån., enligt AKTA. Vi tillämpar en prövotid på sex (6) månader. Den valda ska lämna in ett intyg över sitt hälsotillstånd från Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:s enhet i Lojo.

Mer information om arbetet ges av:
17.-19.8.2022
kultur- och fritidsdirektör Merja Lonkainen, tfn 050462 1642, merja.lonkainen@lohja.fi

Lojo stad är en rökfri arbetsplats.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Vi ber att sökande i fösta hand lämnar in en elektronisk ansökan på adressen www.kuntarekry.fi inom utsatt tid. Du kan också lämna in en skriftlig ansökan senast 19.8.2022 kl. 15.00 till adressen: Lojo stad/Lojo rekrytering, PB 71, 08101 Lojo. Märk kuvertet LOH-06-64-22. Skriftliga ansökningar återsänds inte.

Lär dig mer om oss

Lojo stad, Turism
Adress: Larsgatan 50, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka Lohjan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat