Skip to main content
test
Turvallisuusalan kouluttaja - Hyria

Haemme joukkoomme turvallisuusalan kouluttajaa. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on turvallisuusalan soveltuva koulutus sekä vahvaa ja monipuolista käytännön työkokemusta turvallisuusalan erilaisista työtehtävistä.

Tehtäviin kuuluu kouluttaminen turvallisuusalan tutkinnoissa, ohjaus- ja arviointitehtävät, työelämäyhteistyö sekä alan koulutuksen suunnittelu ja kehittäminen. Työ on pääosin päiväkoulutusta (klo 8-16) ja pääasiallinen toimipiste sijaitsee Hyvinkään Karankadulla. Toimipiste siirtyy myöhemmin syksyllä 2022 Hyvinkään Kruunu-kampukselle.

Oman alasi substanssin opettamisen lisäksi tehtäviisi kuuluu suunnitella yhdessä opiskelijan kanssa hänen opintojensa etenemistä sekä seurata niiden toteutumista. Työhösi sisältyy työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjausta, osaamisen arviointia sekä muuta työelämäyhteistyötä. Hyödynnät työssäsi monipuolisia ja vaihtelevia opetusmenetelmiä ja -ympäristöjä. Oppimisen mielekkyyttä lisätään meillä digitaalisuutta ja teknologia-avusteisuutta hyödyntämällä.

Oppija on meille tärkein. Uskot oppijan tahtoon sekä kykyyn kasvaa ja kehittyä. Opetustyössä olet kiinnostunut siitä, mitä opiskelijoille kuuluu; kohtaat opiskelijoita arvostavasti sekä tuet ja kannustat heitä. Tehtäviisi kuuluu moniammatillinen yhteistyö opiskelijan opintojen ja hyvinvoinnin tukemiseksi. Tasavertaisesti ja arvostavasti kohtaaminen näkyy niin puheissasi kuin teoissasi.

Kelpoisuusehdot tehtävään määräytyvät asetuksen (A14.12.1998/986) mukaan. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät ammatillisia aikuiskoulutuskeskuksia koskevan työehtosopimuksen mukaan. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyrian toimipaikat.

Lisätietoja

http://www.hyria.fi/urat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutuspäällikkö Mikko Rasimus, mikko.rasimus@hyria.fi, p. 050 571 8871

Lisätietoja

Hyria, koulutus- ja valmennuspalvelut, Turvallisuus sekä media-ala ja kuvallinen ilmaisu

Hyria tuottaa koulutus- ja valmennuspalveluja, joiden avulla asiakkaillamme on enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään. Autamme yrityksiä kasvamaan ja kehittymään sekä vahvistamme työllisyyttä. Tunnetuinta toimintaamme on toisen asteen ammatillinen koulutus. Keskeisin vaikuttavuusalueemme on Häme ja Uusimaa. Meillä työskentelee yli 500 osaajaa. Liity Hyrian heimoon.


Osoite: Karankatu 3-5, 05800 Hyvinkää
Hyria - Savuton työpaikka Hyria - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat