Turvallisuusalan lehtori - Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

Turvallisuusalan lehtori - Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

Haemme kahta (2) turvallisuusalan lehtoria (kokoaikainen opettaja) perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintokoulutuksiin.

Edellytämme Sinulta vahvaa käytännön kokemusta yksityisen puolen vartiointi- ja järjestyksenvalvontatehtävistä, hyviä yhteistyötaitoja sekä sitoutumista verkko-oppimisen kehittämiseen. Arvostamme, että Sinulla on toisen asteen koulutuksen opetuskokemusta sekä nuorille että aikuisille, ja Sinulla on järjestyksenvalvojan- ja voimankäyttökouluttajan pätevyys. Arvostamme myös Jyväskylän seutukunnan turvallisuus- ja vartiointialan yritysten tuntemista ja vahvaa näkemystä työelämälähtöisen koulutuksen kehittämiseksi.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuuksista (986/1998) 13 §:n mukainen ammatillisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuus. Koulutuksen järjestäjä edellyttää tehtävässä erityisen vahvaa käytännön ammattitaitoa, joten kelpoiseksi henkilöksi katsotaan yleisen kelpoisuusasetuksen lisäksi myös hakija, joka on suorittanut turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinnon ja jolla on vähintään viisi vuotta alakohtaista työkokemusta.

Kelpoisuusehtojen muutoin täyttyessä on kuitenkin mahdollista tulla valituksi myös ehdollisesti siten, että sitoutuu suorittamaan kelpoisuuteen vaadittavat opettajan pedagogiset opinnot työn ohessa kolmen vuoden kuluessa tehtävässä aloittamisesta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES C liite 1 vuosityöaika). Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Valitun tulee toimittaa palvelussuhteen alkaessa 30 päivän sisällä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävään valitulle tehdään turvallisuusselvitys.

Haastattelupäivä on ma 10.6.2019. Valintaprosessiin kuuluu haastattelun lisäksi opetusnäytteen antaminen.

Lisätietoja

https://www.gradia.fi

Koulutuspäällikkö Matti Jurvanen, puh. 040 341 5545, matti.jurvanen@gradia.fi.

Gradia Jyväskylä
Osoite: Viitaniementie 1, 40720 Jyväskylä

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia uudistaa oppimista ja työelämää. Luomme kaikenikäisille opiskelijoille ja yritysasiakkaille mahdollisuuksia oman osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen.
Gradiaan kuuluvat ammatilliset oppilaitokset: Gradia Jyväskylä ja Gradia Jämsä, Gradia-lukiot: Jyväskylän Lyseon lukio, Schildtin lukio ja Jyväskylän aikuislukio, sekä Gradian sisäiset palvelut, Gradia-kiinteistöt ja Gradia-ravintolat. Gradia Jyväskylä järjestää myös perusopetusta ja taiteen perusopetusta. Gradiassa on opiskelijoita 23 000 ja henkilöstöä 1100. Liikevaihto vuonna 2018 oli 98 miljoonaa euroa.

Tutustu työnantajaan