Skip to main content
test

Tervetuloa töihin Lapin pelastuslaitokselle, Suomen huipulle!

Haemme uudistuneeseen turvallisuustoiminnan linjaan reipasta, osaavaa ja luotettavaa henkilöä. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän Suomen laajimman pelastuslaitoksen kehittyvässä ympäristössä.

Tehtävänäsi on toimia turvallisuuskouluttajana sekä turvallisuusviestinnän asiantuntijana organisoiden ja ohjaten pelastuslaitoksen turvallisuus-viestintätyötä. Vastaat turvallisuusviestinnän vaikuttavuudesta, laadusta ja kehittämisestä.

Turvallisuusviestintätyö on sekä itsenäistä että vahvasti tiimeissä toimimista. Työssä tarvitset ammatillisten taitojen lisäksi hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja esiintymistaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä.

Etsimme positiivista ja hyvää tyyppiä, joka kantaa vastuun työstään ja vie asiat maaliin. Innostut uuden edessä ja etkä epäröi kääriä hihoja, kun vastaan tulee uusia tilanteita.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai näitä vastaava aikaisempi tutkinto. Lisäksi edellytetään voimassaoleva B-luokan ajokortti. Eduksi voidaan katsoa aiempi kokemus koulutustehtävistä.

Työaika on toimistotyöaika 36h 15min / viikko.

Turvallisuuskouluttajan viran ensisijainen sijoituspaikka voi olla Kemin, Rovaniemen tai Tornion paloasemalla. Tehtäväalueena on koko Lapin pelastuslaitos.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakijan on annettava suostumus, jolla pelastuslaitos hankkii suppean turvallisuusselvityksen virkaan soveltuvuuden tarkistamiseksi. Viran ja toimen täyttämisessä sovelletaan tarvittaessa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/lapin-pelastuslaitos/
http://www.lapinpelastuslaitos.fi/fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa riskienhallintapäällikkö Timo Rantala puh: 0400 691 951.

Lisätietoja

Lapin pelastuslaitos, Turvallisuustoiminta

Lapin pelastuslaitoksen toiminta-alue muodostuu Suomen pohjoisimmasta, laajimmasta ja harvaan asutuimmasta maakunnasta. Mereltä tuntureille ja kaupungeista erämaihin ulottuva Lapin maakunta on liki kolmannes Suomesta ja suurin osa siitä sijaitsee napapiirin pohjoispuolella.


Osoite: Koskikatu 61, 96100 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat