Turvallisuuspäällikkö - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiiri on 15 kunnan omistama kuntayhtymä, joka vastaa alueensa erikoissairaanhoidon palveluista, päihdeongelmaisten hoidosta ja kuntoutuksesta yhteistyössä perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon kanssa sekä Muonion ja Enontekiön kuntien perusterveydenhuollosta. Sairaanhoitopiirissä työskentelee 2000 ammattilaista.


Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana

TURVALLISUUSPÄÄLLIKÖN VIRKA

Turvallisuuspäällikön viran keskeisiä tehtäväalueita ovat sairaanhoitopiirin turvallisuusasiat, riskienhallinta ja varautumissuunnittelu. Turvallisuuspäällikkö vastaa sairaanhoitopiirin kiinteistö- ja henkilöturvallisuudesta, niihin liittyvien suunnitelmien ajantasaisuudesta ja kehittämisestä sekä yhteistoiminnasta eri viranomais- ja yhteistyötahojen kanssa. Virkaan voivat kuulua myös työsuojelupäällikön tehtävät.

Turvallisuuspäälliköllä tulee olla tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on aiempaa kokemusta vastaavien tehtävien hoitamisesta ja jos vahvuuksiasi ovat asiakaslähtöinen kehittämisote, aloitteellisuus ja organisointikyky sekä hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Sairaala on savuton työpaikka.

Lähetä hakemuksesi 30.9.2020 klo 15.00 mennessä sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.


Lisätietoja antavat sairaanhoitopiirin johtaja Jari Jokela, 040 532 3998 ja henkilöstöjohtaja Timo Tammilehto, 040 484 3886. Sähköpostitse jari.jokela@lshp.fi ja timo.tammilehto@lshp.fi.


Rovaniemellä 9.9.2020

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Sairaanhoitopiirin johtaja Jari Jokela, 040 532 3998 ja henkilöstöjohtaja Timo Tammilehto, 040 484 3886. Sähköpostitse jari.jokela@lshp.fi ja timo.tammilehto@lshp.fi.

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Keskushallinto
Osoite: 96400 Rovaniemi

Lapin keskussairaala on Rovaniemen seudun suurimpia työnantajia. Sairaalassa työskentelee noin 2000 eri ammattialojen osaajaa. Keskussairaala tarjoaa mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön Suomen pohjoisimmassa sairaanhoitopiirin kuntayhtymässä. Lapin keskussairaala on sopivan suuri ja inhimillisesti tehokas sairaala, jonka toiminnassa korostuvat työntekijöiden työtyytyväisyys ja työmielekkyys. Tervetuloa joukkoomme!