Turvallisuuspäällikkö - Kouvolan kaupunki

Turvallisuuspäällikkö - Kouvolan kaupunki

Turvallisuuspäällikkö vastaa Kouvolan kaupungin kokonaisvaltaisesta riskienhallinnasta, turvallisuussuunnittelusta ja valmiussuunnittelusta. Hän pitää yllä kokonaiskuvaa kaupungin turvallisuustilanteesta ja osallistuu kaupungin edustajana maakunnalliseen, alueelliseen ja paikalliseen turvallisuussuunnitteluun.

Turvallisuuspäällikkönä ohjaat, kehität ja koordinoit kaupungin kokonaisvaltaista riskienhallintatyötä, turvallisuussuunnittelua sekä valmiussuunnittelua. Työskentelet itsenäisesti ja yhteistyössä toimialojen sekä konsernin tytäryhteisöjen kanssa. Lisäksi valvot ja koordinoit turvallisuussuunnitteluun, valmiussuunnitteluun ja varautumiseen liittyvien ohjeiden laadintaa ja ylläpitoa, sekä valvot ja koordinoit kiinteistöjen turvallisuustyötä.

Turvallisuuspäällikkönä vastaat tehtäväalueesi sisäisistä auditoinneista sekä säännönmukaisesta raportoinnista.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja alan tuntemus. Lisäksi edellytetään vastuualueen lainsäädännön tuntemista ja opintoja. Aikaisempi työkokemus kokonaisvaltaisesta riskienhallinnasta, turvallisuussuunnittelusta ja valmiussuunnittelusta on hakijalle eduksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, näyttöjä projektienhallintaosaamisesta sekä asiakasystävällistä palveluasennetta ja halua jakaa osaamista.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot ovat KVTES:n mukaiset. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Katja Tommiska, puh. 020 615 8651
Hakemukset toimitetaan sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry

Kouvolan kaupunki, Konsernipalvelut
Osoite: Torikatu 10, Kouvola

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 85 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!
Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan