Turvapaikanhakijoiden tuntiopettaja - Kristiinankaupunki

Turvapaikanhakijoiden tuntiopettaja - Kristiinankaupunki

Päätoiminen tuntiopettaja aikuisten turvapaikkahakijoiden suomen kielen opetukseen.

Määräaikainen tehtävä täytetään 12.8.2019 - 20.12.2019 väliseksi ajaksi, jatkuu luultavasti keväälläkin. Opettaja tulee toimimaan suomen kielen opettajana aikuisille turvapaikanhakijoille.
Kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto ja opettajan pedagogiset opinnot (60 op). Palkkaus on OVTES:n mukainen. Mikäli kelpoisia hakijoita ei ole, voidaan epäpätevätkin huomioida.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset kuntarekryn kautta.

Hakemuksiin tulee liittää CV ja kopiot kelpoisuustodistuksista.

Anette Norrgrann, anette.norrgrann@krs.fi, 040-7766530

Kristinestads medborgarinstitut
Osoite: PB 13, 64101 Kristiinankaupunki

Kristiinankaupunki on turvallinen, viihtyisä ja monikielinen asuin- ja työskentelypaikkakunta, jossa yhdistyvät merellinen luonto, elävä maaseutu ja monipuoliset vapaa-ajan harrastemahdollisuudet. Kristiinankaupunki antaa puitteet laadukkaaseen asumiseen ja elämiseen. Kristiinankaupunki on Suomen ainoa Cittaslow-kaupunki.
Kristiinankaupungin kaupungilla työskentelee 480 eri alojen ammattilaista, jotka haluavat kehittää kaupungin palveluita ja toimintatapoja jatkuvasti eteenpäin. Kristiinankaupunki työnantajana panostaa mm. henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja henkilöstön hyvinvointiin. Henkilöstöstä 48 % työskentelee hoitoalalla, 36 % sivistyspuolella, 12 % teknisellä sektorilla ja 4 % yleishallinnossa. Kaupunki on kaksikielinen ja hallintokieli on ruotsi. Kristiinankaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan