Skip to main content
test
Tutkija, KAMU Espoon kaupunginmuseo - Espoon kaupunki

Tule tekemään espoolaisia museopalveluita yhdessä kaupunkilaisten kanssa!

KAMU Espoon kaupunginmuseo etsii osa-aikaista tutkijaa rakennetun kulttuuriympäristön työtehtäviin määräaikaiseen työsuhteeseen museon ammattilaisen työpariksi hänen siirtyessä osa-aikaiseen työhön.

Tutkijan tehtäviin kuuluvat rakennussuojelun viranomaistehtävät, kulttuuriympäristön hoidon ja tutkimuksen edistäminen sekä asukasyhteistyö.

Työpaikan nimi ja osoite: KAMU Espoon kaupunginmuseo, Ahertajantie 5, Espoo
Työaika: Toimistotyöaika 50 %, 18 h 8 min/ viikko
Tehtävä on määräaikainen ja työsuhde jatkuu heinäkuun 2023 loppuun.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, jossa pääaineen voi katsoa tukevan rakennussuojelua tai arkkitehtuurin tai vastaavan alan opinnot. Myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat huomioidaan.

Tehtävässä on eduksi työkokemus kulttuuriympäristön viranomaistyöstä ja kulttuuriympäristön hoidosta. Tehtävän hoitamisessa tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa sekä erinomaisia ICT-taitoja. Edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Arvostamme intoa ja kykyä oppia uutta ja kehittyä kulttuuriympäristötyön huippuammattilaiseksi KAMUn rakennetun ympäristön intendenttien ohjauksessa. B-ajokortti on tehtävässä hyödyksi.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kamu-espoon-kaupunginmuseo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa
museonjohtaja Maarit Henttonen, puh. 046 8773 775

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Elinvoiman tulosalue, Kulttuurin tulosyksikkö, Kaupunginmuseo

KAMU Espoon kaupunginmuseossa näet ja koet Espoon historiaa ja espoolaisuutta. Espoon kaupunginmuseo on maamme toiseksi suurimman kaupungin kulttuurihistoriallinen museo, jonka visiona on tarjota merkityksellisiä kohtaamisia historiasta ammentaen, nykyhetkeen peilaten ja tulevaisuuteen tähyten. Museokohteissamme historia on käsin kosketeltavaa näyttelyissä, opastuksissa ja lukuisissa tapahtumissa. Kulttuuriperinnön vaaliminen ja avaaminen yleisölle on kaupunginmuseon tärkeä tehtävä, huolehdimme myös kulttuuriympäristön viranomaistehtävistä Espoossa. Museo on espoolaisten kanssakulkija, yhdessä opimme ja oivallamme. Kaupunginmuseon museoperheeseen kuuluvat KAMU Näyttelykeskus WeeGeellä, Talomuseo Glims, Huvilamuseo Villa Rulludd, Koulumuseo Lagstad ja Saaristomuseo Pentala.


Osoite: Ahertajantie 5, 02100 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat