Tutkija/ Kokoelmayksikkö - Tampereen kaupunki

Tampereen museot on tunnettu innovatiivisuudestaan ja se on yksi Suomen suurimmista museoista: kokoelmissa on noin 370 000 esinettä ja lähes 1,8 miljoonaa valokuvaa.

Etsimme tutkijaa vakituiseen työsuhteeseen Tampereen museoiden kokoelmayksikköön

Tutkija vastaa osaltaan esinekokoelmien vastaanottoon, dokumentointiin ja tutkimukseen liittyvistä prosesseista sekä käyttökokoelman hallinnoinnista. TAKO-verkostossa toimiminen Tampereen museoiden edustajana on osa tutkijan tehtäväkuvaa. Tutkijan toimenkuva painottuu tekniikan, teollisuuden ja teknologian kokoelmiin.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu opintoja museoaineista. Tekniikan alan opinnot luetaan eduksi. Edellytämme vankkaa käytännön kokemusta museo- ja kokoelmatyöstä. Luemme eduksi aiemman työkokemuksen tekniseen alaan liittyen sekä tekniikan ja teollisuuden aihepiirien tuntemuksen.

Työsuhde alkaa 17.2.2020 tai sopimuksen mukaan. Toimi on toistaiseksi voimassaoleva. Toimessa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa kokoelmapäällikkö Teemu Ahola, puh. 040 761 5905 tai
sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Tampereen kaupungin työntekijänä sinulla on oikeus ison organisaation etuihin, kuten työterveyshuoltoon ja vakuutuskassan etuuksiin. Kaupunki tarjoaa myös mahdollisuuden harrastaa liikuntaa ja kulttuuria etusetelin avulla sekä hyvät koulutusmahdollisuudet monialaiseen ja ammatilliseen yhteistyöhön ja kehittämiseen.

Hakuaika päättyy 27.1.2020.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.


Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa kokoelmapäällikkö Teemu Ahola, puh. 040 761 5905 tai
sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi

Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut/Museopalvelut
Osoite: Alaverstaanraitti 5, 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!