Tutkijasosiaalityöntekijä, Lapin hyvinvointialue

Hakuaika päättyy  2.8.2024 15:00

Sosiaalityön tutkimukseen rekrytoidaan tutkijasosiaalityöntekijää Lapin hyvinvointialueelle.

Pohjois-Suomen Yhteistyö-alueen hyvinvointialueille (Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun, Lapin ja Soiten) on myönnetty Kestävän kasvun ohjelman (RRP3-hanke) tutkimusrahoitus sosiaalityön tutkimukselle vuosille 2024-2025. Yhteistyöalueen tutkimuksessa osatoteuttajana ja tieteellisenä ohjaajana toimii Jyväskylän ylipisto.

Aikuissosiaalityön menetelmien vaikutukset -tutkimuksessa on tavoitteena:

1) tukea aikuissosiaalityöhön mallinnettujen menetelmien käyttöönottoa ja vaikutusten seurantaa Pohjois-Suomen yhteistyöalueella, 2) tuottaa tutkimustietoa menetelmien vaikutuksista aikuissosiaalityön asiakkaiden hyvinvointiin ja elinoloihin, 3) vahvistaa sosiaalityön tutkimus-, kehittämis-, innovaatio- ja osaamisrakenteita hyvinvointialueilla kehittämällä yhteistyöalueen tason käytäntötutkimusta.

Tehtävä on 100 % ajalle 1.8. - 31.12.2024 ja ehdollinen 31.12.2025 saakka. Vahvistaminen vuodelle 2025 tehdään edellisen vuoden joulukuussa, kun eduskunta on hyväksynyt määrärahan talousarvioon.
Pysyväisluonteinen työntekemispaikka ja/tai etätyömahdollisuus voidaan sopia erikseen.

Kelpoisuusvaatimuksena haettavaan tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 7§ mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.
Eduksi luetaan innostuneisuus tutkimus- ja kehittämistyöhön sekä kokemus kehittämistyöstä. Eduksi katsotaan erikoissosiaalityöntekijän tutkinto tai jatko-opiskelu sosiaalityön tohtoriohjelmassa. Mahdollista on myös rekrytoida henkilö, jonka aikeena ovat sosiaalityön tohtoriopinnot.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaisesti.

Tehtävää haetaan sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn työnhakupalvelussa. Tehtävä on uudelleen haettavana 2.8.2024 klo 15.00 saakka. Tehtävää aiemmin hakeneiden hakemukset huomioidaan haussa.


Lisätietoja

https;//lapha.fi
http://www.ekollega.fi

Yhteystiedot

Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus, kehitysjohtaja Kaisa Kostamo-Pääkkö 040 5702844 etunimi.sukunimi@poske.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi Tutustu työnantajaan