Tutkimusapulainen - Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä

Tutkimusapulainen - Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä

Haemme kahta (2) tutkimusapulaista toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Savonlinnan keskuslaboratorioon 1.12.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toivomme hakijalta innostunutta ja aktiivista kehittämisotetta työhön, joustavuutta nopeasti vaihtuvissa tilanteissa sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista laboratoriotyössä. Tehtävässä menestyminen edellyttää yhteistyötä ISLABin muiden aluelaboratorioiden ja eri ammattiryhmien kanssa.

Sijoituspaikka työsuhteen alussa on Savonlinnan keskussairaalan laboratorio. Työ on kaksivuorotyötä, ja työhön kuulu myös näytteenottoa keskussairaalassa ja Savonlinnan alueen muissa toimipisteissä sekä näytteiden esikäsittelyä.

Kelpoisuusehdot

Kelpoisuus tehtävään on soveltuva koulutus tai kokemus ao. toimialalta. Lisäksi toimeen valittavilta vaaditaan sellaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa kuin toimen menestyksellinen hoitaminen edellyttää.

Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävissä edellytetään Tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Sähköinen hakemus pyydetään lähettämään 4.11.2019 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Lisätietoja

http://www.islab.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja toimista antaa osastonhoitaja Pirjo Leminen-Wiesinger, pirjo.leminen-wiesinger@islab.fi, puh. 044 717 8952.

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä, Etelä-Savon aluelaboratorio, Savonlinna
Osoite: Keskussairaalantie 6, 57120 Savonlinna

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB) järjestää laboratoriopalvelut Itä- ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirien kuntayhtymien, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymän sekä Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän alueella (www.islab.fi). Aluelaboratorioita ovat Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon laboratoriot. Henkilökuntaa on noin 600 terveydenhuollon ammattilaista ja toimipaikkoja noin 70.